Promocja Harnasia jak na plakacie poniżej.
Letnio Promocyja Po Zbóju
Collapse
X
-
Jeszcze jeden sklep wypatrzyłem przy rynku Alkohole Świata plakat jest przy kasie.Jest to typowa zbójecka promocja bo tu też jest dostępny jeden rodzaj wafla tym razem z harnasiem w okularach.Czyli w obu sklepach za 4 harnasie w butelce lub puszce dostajemy 1 wafel
Comment
-
-
To promocja tylko regionalna i to tylko w 2-3 skepach w mieście w Bytomiu np. tylko w dzielnicach ale nie ma się co napalać już podstawek nie ma tylko zostały zapalniczki 8 piw = 1 zapalniczkakrzych
Dzień bez piwa to stracony dzień.
Comment
-
-
jak ktoś byłby chętny wymienie podstawkę z Harnasiem w okularach na inną z kompeltu
kontakt n PW, @ , lub GG
pozdrzbieram głównie podstawki polskie, z oceanii, afryki, azji, ameryki południowej, i rzadsza europa, reszta tez mile widziana. a oprócz tego pamiątki z Gliwic-Gleiwitz
Comment
-
Related Topics
Collapse
-
Browar spod Bambergu w bawarskiej Górnej Frankonii.
https://brauerei-eichhorn.de/
Alk. 5,3%
Aromat - na początek wędzony słód (moim zdaniem bukowy), a po przelaniu do butelki lekkie owocowe nuty słodowe. Choć ta wędzoność jest na pierwszym miejscu, to...-
Channel: Niemcy
2024-12-21, 22:53 -
-
Nie wiem co przyświecało jako idea powstania tego piwa twórcom lub tfurcą, ale nie ma to racji bytu i umrze śmiercią naturalną jak inne pomyłki marketingowców Perły. Jak widać na obrazku poniżej zamiast tworzyć coś nowego idą po najmniejszej linii oporu i tworzą kopię... Harnasia. No,...
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Mlejn, to kolejny ,wiejski, browarek, który powstał na skraju malutkiej wioski Rozstání oddalonej o niespełna osiem kilometrów od Moravská Třebová. Browar zajmuje część kompleksu starego młyna, który stoi tuż przy drodze, zaraz za torami kolejowymi i u podnóża górki Doubravice....
-
Channel: Czechy
-
-
-
W Darmstadt działają 3 browary w tym jeden restauracyjny (Ratskeller) w samym centrum na Marktplatz. Pierwotnie tam planowałem rozpocząć piwne zwiedzanie miasta, jednak 22.07.2022 odbywał się jakiś mecz i cały plac był pełen kibiców, a w samej knajpie się nie dało szpilki wcisnąć. Więc...
-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment