Promocja dostępna na śląsku w co drugim sklepie.
Promocja ''Wybierz się do parku''
Collapse
X
-
Od kiedy wchodzi (weszła ?) w życie ta promocja ?
Byłem wczoraj w Parku Chorzowskim, posiedziałem na sponsorowanej ławce , wypiłem tyskiego Urquella i nic...Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
I mnie się wydawało że to bylo już jakiś czas temu. W Katowicach nawet były niektóre autobusy KZK GOP (takiego naszego aglomeracyjnego MZK), byly oklejone ogromnymi foliami z tą parkowo/zoologoczną bramą.Ostatnia zmiana dokonana przez adam16; 2005-09-01, 15:29.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TomXKtóra a'propos jest importowana ze Świerklańca... A żeby nie było, że nie o piwie, to tę promocję widywałem w połowie sierpnia. Tej drugiej połowie bardziejOstatnia zmiana dokonana przez adam16; 2005-09-01, 15:46.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
A jakby ktoś chciał osobiście podziękować rzeczonym wyzwolicielom, to może połączyć przyjemne z pożytecznym i złożyć wiązankę pod pomnikiem wdzięczności, który dziwnym trafem znajduje się dokładnie w połowie drogi z katowickiego dworca PeKaPe do Spiża
czyli na placu Wolności.Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Comment
-
Comment