Guinness- promocja

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • robox
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.11
    • 8188

Guinness- promocja

Promocja zauważona w sklepiku monopolowym, nie wiem jak aktualna, na butelkach Guinnessa były zawieszki.
    Należy kupić 4 pak piwa Guinness, zachować paragon, wypełnić kupon zawieszony na butelce. Wypełniony kupon wraz z dowodem zakupu przesłać na podany niżej adres, z dopiskiem "Halloween".
    Pierwsze 1000 osób, które wyślą swoje zgłoszenie otrzymają unikatowe koszulki Guinness Halloween .
  • nikita_banita
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.06
    • 1363

Promocja jest z października/listopada 2004 roku, a koszulka wygląda nie za ciekawie.

Comment

• robox
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.11
      • 8188

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox
      nie wiem jak aktualna
      Tak mi ta lekko zakurzona zawieszka wyglądała na podejrzaną, do tego brak brak na niej info od kiedy/ do kiedy ta promocja.
      Do tego po zapytaniu sprzedawczyni czy długo są te promocyjne Guinnessy, odpowiedziała, że pierdołami się nie zajmuje i ma większe problemy na głowie (chyba z prowadzeniem tego sklepu ).

Comment

• nikita_banita
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.06
        • 1363

Takie same "unikatowe" koszulki są przewidziane również w tym roku (2005) jako nagrody w konkursie halloweenowym.

Comment

• nikita_banita
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.06
          • 1363

Halloween AD 2005

Jak wiadomo Guinness organizuje promocję swoich produktów w Polsce dwa razy do roku: 17 marca - św. Patryk i 1 listopada - Halloween. W związku z tym można wówczas otrzymać ciekawe gadżety w pubach z tymże piwem. Mnie najbardziej przypadła do gustu szklanka Guinnessa 0,5l z namalowaną dynią typu strasznego. Są również koszulki (identyczne jak w zeszłym roku) i czapki. Regionalnie może być tych gadżetów więcej.

Comment

• AŃĆKA
            Porucznik Browarny Tester
            • 2003.01
            • 315

a podstawki są jakieś nowe ? ( inne niż rok temu ... )
            http://www.beercoasters.i15.eu

Comment

Przetwarzanie...
            X