beck's

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • marian1920
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.10
    • 1333

beck's

dzisiaj w zabrzańskim platanie do 6 becksów (puszka lub butelka) był dodawany kufelek 0,3....cena butelki, 2,99 a puszki 2,79 osobiście się skusiłem

• Shlangbaum
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2005.03
    • 5828

Na pewno kufelek, nie szklanka czasem

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

• marian1920
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.10
      • 1333

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
      Na pewno kufelek, nie szklanka czasem
      kufelek na 100%

Comment

• marian1920
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.10
        • 1333

a oto zdjęcie kufelka
        Attached Files

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
          Czechy, Praha, Římská 2135/45, Římská Pivovar
          heckler
          ŘÍMSKÁ PIVOVAR, tak po zmianie właścicieli obecnie nazywa się stary browar Ossegg. Zmiana dokonała się w połowie tego roku, niestety piwowar pozostał ten sam i piwa jak były, tak dalej kiepskie są. Szkoda, liczyłem na coś nowego, smaczniejszego. Na kranach cztery piwa plus dwa specjały. Skusiłem...
          2024-12-30, 08:20
        • bastion
          Łotwa, Aluksne, Talavas Iela 5, Aluksnes Alus.
          bastion
          Łotewska prowincja ma swój urok. Cisza i wszechwładny spokój wręcz emanują z tych miejsc. Miłośnicy lasów, jezior i drewnianych domków, znajdą tam swoje miejsce na ziemi.
          W przypadku miasteczka Aluksne nieco rozwleczonego terytorialnie, celem wizyt jest jezioro z ruinami zamku na...
          2024-11-26, 22:29
        • e-prezes
          Pinta, Party Pacific Lager
          e-prezes
          Seria "Party Starter" dla Żabki, o której w rozmowie z Kopyrem gdzieś tak z rok temu wspominał Zwierzyna nieco się rozrosła przez ten czas. Były już NZ Pale Ale, West Coast IPA, Session IPA, West Coast APA, Hazy APA oraz East Coast IPA (może coś mi jeszcze umknęło). No i trafiło...
          2024-07-07, 11:32
        • ART
          2023.09.15 - Bydgoszcz
          ART
          Była Toruń to musi być i ten no Bydgoszcz. :d

Jak bedziesz szwendał(a/o) się piwnie po Bydgoszczy w piątek ew. sobotę to może udałoby się wspólnie wychylić kufelek. Nie deklaruję miejsca i godziny, gdzieś tam bedziemy peregrynować po okolicy. Można się wpisać lub zostawić...
          2023-09-14, 19:28
        • telek
          Połczyn-Zdrój, Niefiltrowane
          telek
          Dzień Dobry, przy okazji podróży nad Bałtyk wstąpiłem do wspaniałej Piwiarni Bumerang i uwierzyłem ich filmikowi https://m.facebook.com/1000247900828...1851821296454/ i żałuję.
          Lubiłem...
          2023-08-01, 17:25
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...
        X