Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dabu1
Do 5 Hebanów szklanka gratis
Collapse
X
-
Za zestaw 5 x Heban + 1szklanka w pudełeczku 16,76 zł w Baryłeczce na Zwierzynieckiej w Krakowie.Comment
-
Wreszcie ta promocja dotarła do Leszna.
Kompleciki dostępne w sklepach sieci Netto za 12,49.
Ja je widziałem na Zamenhoffa a skoro są w gazetce to i pewnie będą na Racławickiej. Dostępne od dzisiaj. O 16 jeszcze stała na sklepie prawie nie tknięta paleta."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konywszyscy pracownicy są pod wpływem pavulonuComment
-
To miało być wyrazem mojego stosunku do sklepów gdzie generalnie nic nie ma poza kolejkami do kas. Do tych sklepów zaliczam Netto, Biedronkę i poniekąd Alberta (tam jest trochę więcej towaru ale klimat tak samo nieznośny). Nie jest to opinia na podstawie wizyty w jednym sklepie, wiem że jest to element "taktyczny" zarządzających tymi sieciami. Jeśli komuś to odpowiada to nic mi do tego, ja jestem chory kiedy z jakichś względów muszę znaleźć się w takim sklepie.
Wiem też, że to nie miejsce na taki temat...Comment
-
Nie chodziło mi o obsługę w jakimkolwiek sklepie, tylko porównywanie jej do działania pavulonu. Bo takie porównania są w kiepskim guście.
Z mojej strony koniec tematu, bo tu o szklankach mowa.Comment
-
A czy owa promocja nie trwa już x czasu i nie była tu opisywana?
Sam sobie odpowiem:
była - http://browar.biz/forum/showthread.php?t=53634Last edited by mluk; 2006-01-20, 17:29."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
Comment