Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfire
Do 5 Hebanów szklanka gratis
Collapse
X
-
w Chorzowie tego nie ma pytałem pracownika ale on nic nie wie na temat tej promocji :| a w ofercie jest że od dzisiaj...
jest może w Bytomiu ten zestaw??
Comment
-
-
Około 15 byłem we wrocławskim Carefurze i znalazlem na półce tylko jeden zestaw i to rozerwany.
Pracownik powiedział, że dostali tych zestawów tylko 1 paletę i to jest ostatni.
Kupiłem go i do tego 2 Faustusy.
Bez problemu za to można kupić Hebana w pojedyńczych butelkach.Comment
-
W warszawskim Leclerc'u (niedaleko stacji WKD Raków) do kupienia za 13.99.Comment
-
A ja chciałkem kupić, w Carrefurze w Czyżynach, ten zestawik bo szklaneczka mi się spodobała, ale przerzuciłem kilkanaście paczek i na wszystkich szklanakach był uszkodzony nadruk buuuuuuuuuuLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ergieA ja chciałkem kupić, w Carrefurze w Czyżynach, ten zestawik bo szklaneczka mi się spodobała, ale przerzuciłem kilkanaście paczek i na wszystkich szklanakach był uszkodzony nadruk buuuuuuuuuu
Ja też byłem w niedzielę i zestawik owy zakupiłem,a i szklaneczka z logiem nieuszkodzonym w nim była.zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
Comment