Szczecin,Geant(Gumieńce)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pogoniarz
    † 1971-2015 Piwosz w Raju
    • 2003.02
    • 7971

Szczecin,Geant(Gumieńce)

Zauważona promocja Kaisera Weise w puszkach-2.79zł,pils też w tej samej cenie.

Prawie jak Piwo
    SZCZECIN

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Ekwador, Quito, Ave 12 de Octubre E9-05, Abysmo
    pebejot
    Browar restauracyjny przy jednej z głównych arterii miasta.
    Założony w 2014 roku, legitymuje się hasłem "God's Fluids", co jest dobrym pokrzepieniem dla ducha przed degustacją.
    Lokal składa się z jednej długiej sali, wyposażonej w stoliki czteroosobowe i dwa bary....
    2020-03-26, 19:10
  • heckler
    Káraný, U Vodárny 193, Vinohradský minipivovar Káraný
    heckler
    Na terenie dawnej fabryki sody we wsi Káraný w tym roku otwarto drugi browar pod szyldem Vinohradský. Zdolności produkcyjne praskiego browaru stały się niewystarczające i dlatego postanowili rozszerzyć produkcję . Właściciele zainwestowali w projekt ponad 100 milionów koron i będą mogli...
    2023-07-31, 13:11
  • e-prezes
    Osjann, Hazy IPA
    e-prezes
    Tak jak tu pisałem miesiąc temu była promocja nowych piw browaru Osjann i w tym tego. W dniu premiery smakowało tak wybornie, że wypiłem 3. Teraz wiem dlaczego...

Kolega Gisou upierał się, że to APA bardziej niż IPA, ale w każdym bądź razie jest to wersja "session". Na...
    2025-04-07, 16:00
  • dadek
    Niemcy, Nürnberg (Norymberga), Hallplatz 2, Mautkeller
    dadek
    Czy to nie dziwne, że nikt tego miejsca jeszcze nie opisał? Wyszukiwarka nic nie pokazała pomimo wpisywania różnych opcji. A to przecież starówka, zaledwie 300 m od głównego dworca DB, więc raczej odwiedzających nie brakuje, zapewne z Polski również. A jak wyczytałem na stronie...
    2025-01-29, 04:15
  • heckler
    Třebotov, Hlavní 425, Pivovar Kulivá Hora
    heckler
    Tuż za liniami wytyczającymi granice stolicy Czech, we wiosce Třebotov od połowy 2024 roku swoją działalność rozpoczął kolejny mikrus. Kulivá Hora to mały, rodzinny browar wraz z dużą sala restauracyjna, oraz pokojami gościnnymi na poddaszu. Ceny za pokój nie są zbyt wygórowane, natomiast...
    2025-01-07, 08:41
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...