Do 4 Franziskanerów dodawana jest szklanka 0,5l - wszystko zapakowane w elegancką "walizeczkę". Ceny za zestaw nie kojarzę.
Franziskaner + szklanka
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Podobno zestawy pokazują się w Makro (tak słyszałem od znajomego). Nie sprawdziłem tego osobiście, więc nie daje gwarancji że jest tak na 100%.
Za to na 1000% zestawy są w Lublinie w sklepie Piwoszek na Jutrzenki. Ceny nie pamiętam dokładnie. Dzisiaj sprawdzę i podam.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonWidziałem to w dwóch sklepach z piwami we Wrocławiu. Cena w jednym ~35zł :/ w drugim poniżej 30zł
Zaraz ruszę do Geant zobaczę co tam u nas słychować w sprawie tej promocji.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Dzisiaj zakupione w "Domu Piwa"na Gdańskiej przy Zielonej w cenie 27,50 zł.
Niestety były to ostatnie dwa takie zestawy, ale Pani ostara się jeszcze domówić kilka kolejnych.
Jeśli jest ktoś zainteresowany to musi co jakiś czas zglądać.
Jutro postaram się dołączyć fotkę.
Szklaneczka bardzo fajna.Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PierunPotwierdzam zasłyszane uprzednio informacje o tym, że zestaw znajduje się w Makro. Dziś zakupiłem za 20,73 zł w lubelskim Makro.
Comment
-
Witam u mnie w SMAKu po 19,80Comment
Related Topics
Collapse
-
Wydawało mi się, że to piwo było już opisywane... ale nie znalazłem...
5,2% alk.
Aromat - słodowy z tonami ciastkowymi i podpieczonym jabłkiem
Piana - wysoka, trwała z kożuszkiem, zostaje na szkle
Barwa - bursztynowo-herbaciana, wyraźnie zmętniona...-
Channel: Niemcy
-
-
Będąc w pobliskich Sulistrowiczkach warto zahaczyć o sąsiednie Sulistrowice, gdzie w szczerym polu znajduje się dom, a przy tym domu przyczepa. W tej przyczepie w weekendy możemy zamówić sobie jedzenie z pobliskiego grilla czy wędzone ryby oraz (niestety butelkowe) piwo z browaru Sobótka Górka....
-
Channel: Dolnośląskie
2021-06-07, 09:12 -
-
Mam szklankę z Browaru Four Winds, pojemność 0,5l. Chętnie wymienię na etykiety. Oferty proszę na PW.1 Photo
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2022-08-16, 14:46 -
-
Promocja zauważona w sklepie monopolowym.
Przy zakupie 5 różnych piw Okocim ( na plakacie przelicznik dowolny do wpisania ) szklanka 0,5l gratis.
Szklanka bodajże ta https://www.browar.biz/kolekcjonerstwo.php?id=59962 , jak dobrze kojarzę.-
Channel: Promocje piwne
2018-11-22, 09:37 -
-
Może ktoś zbiera egzotyczne szkło? Szklanka chińskiego browaru TSINGTAO. wysokość około 15 cm, prawdopodobnie lata 90. Chętnie wymienię na coś z browaru Dojlidy lub ewentualnie sprzedam....
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2019-09-04, 21:34 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment