U mnie jest po 24,00
Franziskaner + szklanka
Collapse
X
-
-
-
Odwiedzając w ubiegym tygodniu Makro w Sosnowcu i Katowicach stwierdziłem stan następujący:
Sosnowiec - została się tylko etykieta z ceną
Katowice - słuch wszelaki po zestawie zaginął
Co zaś do Zabrza, to nie wiem. Kupiłem tam 2 zestawy na początku października, a potem
już tam nie bywałem, bo strasznie mnie denerwuje niekończący się remont ( podobnie zresztą jak w Sosnowcu ).Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PierunPodobno zestawy pokazują się w Makro (tak słyszałem od znajomego). Nie sprawdziłem tego osobiście, więc nie daje gwarancji że jest tak na 100%.
Ale za to był zestaw z innym pszenicznym. Równie ładnym. Niestety nazwy nie pomnę ale chyba coś na A...
Ponadto można tam spotkać piwo trippist w pięknej ceramicznej butli z korkiem naturalnym odrutowane jak szampanComment
-
Zestaw nadla można jeszcze gdzieniegdzie spotkać, np. w rzeszowskim Intermarche przy ul. Lisa-Kuli (Galeria Graffica). Cana 24,99 PLN.Comment
Related Topics
Collapse
-
Wydawało mi się, że to piwo było już opisywane... ale nie znalazłem...
5,2% alk.
Aromat - słodowy z tonami ciastkowymi i podpieczonym jabłkiem
Piana - wysoka, trwała z kożuszkiem, zostaje na szkle
Barwa - bursztynowo-herbaciana, wyraźnie zmętniona...-
Channel: Niemcy
-
-
Będąc w pobliskich Sulistrowiczkach warto zahaczyć o sąsiednie Sulistrowice, gdzie w szczerym polu znajduje się dom, a przy tym domu przyczepa. W tej przyczepie w weekendy możemy zamówić sobie jedzenie z pobliskiego grilla czy wędzone ryby oraz (niestety butelkowe) piwo z browaru Sobótka Górka....
-
Channel: Dolnośląskie
2021-06-07, 09:12 -
-
Mam szklankę z Browaru Four Winds, pojemność 0,5l. Chętnie wymienię na etykiety. Oferty proszę na PW.1 Photo
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2022-08-16, 14:46 -
-
Promocja zauważona w sklepie monopolowym.
Przy zakupie 5 różnych piw Okocim ( na plakacie przelicznik dowolny do wpisania ) szklanka 0,5l gratis.
Szklanka bodajże ta https://www.browar.biz/kolekcjonerstwo.php?id=59962 , jak dobrze kojarzę.-
Channel: Promocje piwne
2018-11-22, 09:37 -
-
Może ktoś zbiera egzotyczne szkło? Szklanka chińskiego browaru TSINGTAO. wysokość około 15 cm, prawdopodobnie lata 90. Chętnie wymienię na coś z browaru Dojlidy lub ewentualnie sprzedam....
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2019-09-04, 21:34 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment