Pilsner Urquell - 4 butelki + kufel

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • piast
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2004.07
    • 9

Pilsner Urquell - 4 butelki + kufel

Promocja zaobserwowana w Żabce w Gliwicach
  • robox
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.11
    • 8188

Widziałem tę promocję także w Żabce w moim mieście, dodam, że promocja dotyczy 4 dużych butelek Pilsner Urquella.

Comment

• Richat
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2005.08
      • 7

Promocja ta jest chyba we wszystkich Żabkach.4 butelki 0,5 litra po 2,79 za sztukę + kufelek 0,33 litra.

Comment

• Rude_Boy
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2004.09
        • 195

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Richat
        Promocja ta jest chyba we wszystkich Żabkach.4 butelki 0,5 litra po 2,79 za sztukę + kufelek 0,33 litra.
        Kufelek jest w kartoniku.

Comment

Related Topics

Collapse

• kronos1194
          Butelki (około 200szt.)
          kronos1194
          Dzień dobry wszystkim.
          Od 2014 roku zbierałem z różną częstotliwością butelki po piwie. Miałem tylko dwie zasady, którymi się kierowałem: piwo musiałem wypić ja i żadna etykieta nie mogła się powtarzać. Udało mi się uzbierać około 200 sztuk butelek. Różnych, regionalnych,...
          2024-04-01, 17:49
        • bromar
          Sprzedam sprzęt domowy. Filtrator, taboret, butelki, skrzynki, szklanki.
          bromar
          Cześć,
          Sprzedam sprzęt domowy:
          18 skrzynek na piwo, ok 10 skrzynek z butelkami. Butelki są w większości czyste, bez etykiet, mogą byc zakurzone. Część 330ml, część 500ml. Dla zainteresowanego sprawdzę dokładnie ile czego tam jest.
          Butelki litrowe z grubego szkła z zamknięciem...
          2023-07-27, 18:05
        • pebejot
          USA, San Francisco, 1150 Howard St, Cellarmaker Brewing Co.
          pebejot
          Browar rzemieślniczy w San Francisco, otwierający się kilka razy w tygodniu na kilka godzin dla swoich klientów z własnym wyszynkiem.
          Cellarmaker Brewing działa od 2013 roku, nieco na uboczu miasta w nieciekawej dzielnicy, zwłaszcza po zmroku, gdy ulice miasta opanowują bezdomni, rozkładając...
          2022-04-21, 14:34
        • darekd
          Eichbaum, Cronus German Pilsner
          darekd
          Piwo dostępne w Sieci Stokrotka. Puszka była tak oldskulowa, że musiałem to kupić, szczególnie że cena (ok. 2,80 PLN) zachęcała do podjęcia tego ryzyka.
          Jest to piwo kierowane do litewskiej firmy Maxima (która jest właścicielem Stokrotki). Na puszce jest skład (woda, słód, chmiel)...
          2025-01-04, 01:50
        • klocekoi
          Nowe butelki do piwa
          klocekoi
          Cześć, mam pytanie odnośnie butelek do piwa.
          Obejrzałem ostatnio Kopyra i wspomniał w nim o cenie butelek.
          Dla mnie jest to kosmos, tzn. cena.
          Proszę mi wytłumaczyć, w jaki sposób zaopatrują się browary w butelki. Rozumiem, że składają zamówienie do huty i ta dostarcza...
          2023-04-30, 20:26
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...
        X