Promocja jest w moim sklepie ,ale wiem że ma szerszy zasięg.Przy zakupie dodolnych 4 Gingersów dostajesz szklankę Gingers
4 * Gingers + szklanka
Collapse
X
-
nie mam takiej szklaneczki ale:
kto pije to badziewie? jak kupie to co zrobie z tymi niby piwami?"Budzę się rano jakaś pustka dookoła
Nie wiem co robić wstaje zwykły dzień
Najlepiej wstać ubrać buciory
Na miasto wyjść i komuś dać w ryj"
Comment
-
-
ja tam jestem konserwatywny jezeli chodzi o piwo! zadnych piw z dodatkiem, to powinno nosic inna nazwe, np: PseudoPiwo, do tej kategori zaliczylbym tez warke strong i wszystkie inne slodkie trunki :>"Budzę się rano jakaś pustka dookoła
Nie wiem co robić wstaje zwykły dzień
Najlepiej wstać ubrać buciory
Na miasto wyjść i komuś dać w ryj"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JanSerceja tam jestem konserwatywny jezeli chodzi o piwo! zadnych piw z dodatkiem, to powinno nosic inna nazwe, np: PseudoPiwo, do tej kategori zaliczylbym tez warke strong i wszystkie inne slodkie trunki :>
Comment
-
-
Ostatnio będąc we Wrocławiu, w sklepie piwnym na Gwarnej, natknąłem się na promocję: 2 X Gingers + fajna szklanka Wojak, skan tutaj http://www.browar.biz/kolekcjonerstwo.php?id=23339.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika supersklepOto i ona
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JanSerceŻywczyk piwko dobre, NORMALNE! :>Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment