4 * Carlsberg + otwieracz

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • COOLman
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2005.12
    • 83

4 * Carlsberg + otwieracz

Promocja w sieci MINI MAL. Piwo 4*500ml Carlsberg + otwieracz wszystko za 9,99 zł. Promocja ważna dopiero od 23.02.2006, więc w sklepie jeszcze nie widziałem. Wszystko zapakowane w karton.

• robox
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.11
    • 8188

Ciekawe, czy jakiś nowy model otwieracza, czy dalej ten ze skanu http://www.browar.biz/kolekcjonerstwo.php?id=25712.

Comment

• COOLman
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2005.12
      • 83

Widziałem tylko zdjęcie w gazetce, ale wydaje mi się, że to ten. Nie wiem, jakie są na nim napisy, ale kształt ten sam. Jutro lub pojutrze pooglądam i napiszę.

Comment

• COOLman
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2005.12
        • 83

Tak, to jest ten otwieracz. Tylko napisy są wygrawerowane, a nie namalowane.

Comment

• Lacriferno
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          • 2005.07
          • 783

Carlsberg znowu powraca z tą promocją. Taki otwieracz mam już ze 2 lata (jeśli nie dłużej), też był dodany do czterech butelek.

Comment

• robox
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2002.11
            • 8188

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lacriferno
            Taki otwieracz mam już ze 2 lata (jeśli nie dłużej), też był dodany do czterech butelek.
            Też posiadam taki otwieracz już ze 2 lata, mój był dodawany do jakiejś gazety, bodajże CKM-u.

Comment

• Lacriferno
              Kapitan Lagerowej Marynarki
              • 2005.07
              • 783

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox
              Też posiadam taki otwieracz już ze 2 lata, mój był dodawany do jakiejś gazety, bodajże CKM-u.
              Mniejsza o to, do czego był dodawany. Ważne, że nie psuje kapsli i za to go lubię.

Comment

Przetwarzanie...
              X