Gingers Cynamon 0,5 but

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • supersklep
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2005.01
    • 982

Gingers Cynamon 0,5 but

Jak to często już bywało promocja cenowa jest dzięki uciekającemu terminowi tego Gingersa .Cena obecnie wynosi około 1,49 zł za butelkę , ale ile sklepów i gdzie w Lublinie i okolicach kupiło taką partię piwa oprócz mojego nie wiem

• ZIOMEK2
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2004.09
    • 2523

W Tychach - sklepy Promil - 1,40zł/ 0,5l ( z datą do końca maja b.r. ), przy zakupie 3szt. szklaneczka na 0,25l (?) gratis !

PS
    Powinno chyba być Cinamone (?), z mojego kapsla
    Ostatnia zmiana dokonana przez ZIOMEK2; 2006-03-24, 09:46.

Comment

Related Topics

Collapse

• PK44
      Oddam resztki kolekcji mojego ojca
      PK44
      Dzień dobry,

Oddam z darmo to, co zostało z dużej kolekcji mojego ojca, a co nie wylądowało jeszcze na śmietniku.
      Nie jest tego dużo, kilkadziesiąt podstawek, jakaś setka, może więcej etykiet z butelek.

Wszystkie są w bardzo dobrym stanie, przeleżały w szafie...
      2024-01-20, 14:24
    • darekd
      Opillia, Rizdwiane
      darekd
      Bożonarodzeniowe ciemne piwo z dodatkiem cynamonu, dosładzane m.in. ekstraktem stewii

12% ekstr.
      4,8 % alk.
      12 IBU

Aromat - jest dość słodko, czuć ciemne słody, ciut chleba razowego, po przelaniu wyraźny karmel i trochę cynamonu
      Piana - wysoka, trwała,...
      2025-01-02, 23:50
    • dadek
      Zakopane, Krupówki 6a, Pstrąg Górski
      dadek
      Skoro już byliśmy w Zakopanem to oprócz browaru Gwarno trzeba było odwiedzić i drugi niedawno powstały, jakim jest Pstrąg Górski. Mieści się u dołu osławionego zakopiańskiego deptaka, i jest kolejnym browarem restauracyjnym właściciela Watry znajdującej się z przeciwnym, górnym końcu...
      2024-04-24, 00:15
    • abelincoln
      Urugwaj, Montevideo, Cerveceria MBC, Solano García 2576
      abelincoln
      Miejscówka jak to miejscówka piwna sygnowana przez MBC. Do wyboru naście kranów oraz żarcie. Zakup nowoczesny, bowiem w automacie i dopiero potem, z rachunkiem, podchodzi się do baru (jest jedna kasa analogowa gdzie można płacić gotówką). Miejsce blisko mojego hotelu, piwo dobre - cóż więcej...
      2025-01-01, 21:02
    • Pancernik
      Kosowo, Prizren, Sheshi i Shatervanit, Te Kinezi
      Pancernik
      Knajpka na starówce (?) w Prizrenie, w której można wypić piwa "nieoczywiste".
      Jedno pomieszczenie w budynku, ale większość gości, oczywiście, w ogródku przed lokalem.
      W czasie mojego pobytu mieli w lodówce butelkowe piwa z browaru Pivdżan - IPA, Scottish Amber Ale...
      2024-08-06, 12:34
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...
    X