Promocyjna cena Portera z BOSS-a w marketach Intermarche . Cena aktualna 2,49 zł - oferta ważna do 19 marca.
Porter BOSS w Intermarche
Collapse
X
-
Właśnie je
Myślałem, że promocja tylko w lokalnym Intermarszu, bo data ważności do czerwca, a tu okazuje się że w całej sieci. Dość atrakcyjna cenowo, zwłaszcza że bączek portera Bossa jest teraz tylko o 20 groszy tańszy. Mam nadzieję, że nie wyprzedają zapasów przed całkowitym zniknięciem tego piwa ze sklepu, chodź niestety na to wygląda
Podobnie jak Faust i Staropolskie, Boss zalega tylko na półkach i "zajmuje miejsce bardziej poularnym piwom". Już od jakiegoś czasu nie widzę Koźlaka z Ambera, Zamkowego i paru innych.
Comment
-
-
Mam nadzieję że nie jest to wyprzedaż , bo kilka miesięcy temu była podobna promocja chyba nawet w tej samej cenie.
Co do Koźlaka z Ambera to u mnie tez sie ostatnio nie pojawia , ale widziałem go za to w Auchanie - tylko cena mniej atrakcyjna niż w Muszkieterach
Comment
-
-
dzisiaj przeszły mnie ciary, kiedy w "muszkieterach" zobaczyłem BOSS-kiego portera za 2,49 i koźlaka w tej samej cenie, ponadto faustus za 3,99 (w auchan 6 z groszami) - przezornie sprawdziłem daty ale wszystko było ok. wieczorem czas na próbę
Comment
-
-
W lokalnym Intermarche także zauważyłem tę "bossowską" promocję. Co do Koźlaka z Ambera, to były jeszcze na półce 2 ostatnie zakurzone butelki (nowych dostaw nie mieli). Pewnie to piwo zniknie, bo pojawił się przecież Koźlak z Bossa, w niższej cenie.
Comment
-
Comment