Porter BOSS w Intermarche

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • remfire
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.03
    • 1334

Porter BOSS w Intermarche

Promocyjna cena Portera z BOSS-a w marketach Intermarche . Cena aktualna 2,49 zł - oferta ważna do 19 marca.
  • remfire
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.03
    • 1334

Oczywiście chodzi o butelki 0,5l.

Comment

• zulu
      Porucznik Browarny Tester
      • 2004.04
      • 299

Właśnie je
      Myślałem, że promocja tylko w lokalnym Intermarszu, bo data ważności do czerwca, a tu okazuje się że w całej sieci. Dość atrakcyjna cenowo, zwłaszcza że bączek portera Bossa jest teraz tylko o 20 groszy tańszy. Mam nadzieję, że nie wyprzedają zapasów przed całkowitym zniknięciem tego piwa ze sklepu, chodź niestety na to wygląda
      Podobnie jak Faust i Staropolskie, Boss zalega tylko na półkach i "zajmuje miejsce bardziej poularnym piwom". Już od jakiegoś czasu nie widzę Koźlaka z Ambera, Zamkowego i paru innych.

Comment

• remfire
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.03
        • 1334

Mam nadzieję że nie jest to wyprzedaż , bo kilka miesięcy temu była podobna promocja chyba nawet w tej samej cenie.
        Co do Koźlaka z Ambera to u mnie tez sie ostatnio nie pojawia , ale widziałem go za to w Auchanie - tylko cena mniej atrakcyjna niż w Muszkieterach

Comment

• jaro109
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2004.11
          • 71

dzisiaj przeszły mnie ciary, kiedy w "muszkieterach" zobaczyłem BOSS-kiego portera za 2,49 i koźlaka w tej samej cenie, ponadto faustus za 3,99 (w auchan 6 z groszami) - przezornie sprawdziłem daty ale wszystko było ok. wieczorem czas na próbę

Comment

• robox
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2002.11
            • 8188

W lokalnym Intermarche także zauważyłem tę "bossowską" promocję. Co do Koźlaka z Ambera, to były jeszcze na półce 2 ostatnie zakurzone butelki (nowych dostaw nie mieli). Pewnie to piwo zniknie, bo pojawił się przecież Koźlak z Bossa, w niższej cenie.

Comment

Przetwarzanie...
            X