Promocja dostepna od niedawna w małych sklepach osiedlowych (oczywiście na początku była w hiperach) Jest to zestaw 4 * Pilsner Urquell 0,33 + kufel też 0,3 ,kufel jest typowo wysoki jak i poprzednie tylko tym razem na kuflu jest brama -symbol browaru w Pilznie .Każda butelka ma inną kontre z widocznymi symbolami na tyle kartonika .
Pilsner Urquell zestaw
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920a wiedział ktoś tę promocję na śląsku??Comment
-
-
dziś go zamierzam zakupić w Carrefour Czyżyny (Kraków Nowa Huta), bo widziałem go tam kilka dni temuComment
-
Od jutra w Realu po 8,89 zł."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
W Krakowie w sklepie "Max-Beer" na ul. Stradom zestaw kosztuje 11,90 zł.Comment
-
W katowickim Auchanie, o ile dobrze zauważyłem, jest ten zestaw za 9,99 zł.Ostatnia zmiana dokonana przez adam16; 2006-04-04, 19:47.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Related Topics
Collapse
-
Piwo dostępne w Sieci Stokrotka. Puszka była tak oldskulowa, że musiałem to kupić, szczególnie że cena (ok. 2,80 PLN) zachęcała do podjęcia tego ryzyka.
Jest to piwo kierowane do litewskiej firmy Maxima (która jest właścicielem Stokrotki). Na puszce jest skład (woda, słód, chmiel)...-
Channel: Niemcy
2025-01-04, 01:50 -
-
Piwo Pilsner Premium (Kamionka, Browar Czarnków)
Piwo jasne, pasteryzowane.
Ekstrakt: brak informacji.
Alk.: 5,6% obj.
Aromat - mocno słodowy typowy dla słodu pilzneńskiego. Brak jakiegokolwiek od chmielu.
Piana - drobnopęcherzykowa, redukcja średnio...3 Photos-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-12-31, 21:45 -
-
Posiadam komplet 10 sztuk podstawek pilsner urquell - nowości. Chętnie się wymienię.
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2018-09-25, 09:46 -
-
Mam do sprzedania zestaw startowy do domowej produkcji piwa; W skład zestawu wchodzą:
- pojemnik fermentacyjny 33 litry z pokrywą
- pojemnik fermentacyjny 33 litry z pokrywą oraz kranik
- termometr analogowy
- ballingometr / areometr / cukromierz 0-25º BLG wraz ze szklaną...2 Photos-
Channel: Targowisko piwowarskie
2024-09-15, 11:09 -
-
Mam do sprzedania zestaw do domowego warzenia piwa w skład którego wchodzi:
- garnek emaliowany z pokrywką o pojemności 30L 200 zł
- drewniana warząchew (łyżka) 10 zł
- śrutownik stołowy 200 zł
- chłodnica zanurzeniowa ze stali nierdzewnej 100 zł