Pilsner Urquell zestaw

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • auroxik
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2006.02
    • 8

Jest zestawik w olsztyńskim Tesco za 8.89
    4 Piwka po 0,33 + kufelek 0,3 z bramą w Pilznie.
    Piwo jak marzenie!

Comment

• supersklep
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2005.01
      • 982

Czy widzieliście różne motywy na kuflu ,czy tylko brama ?

Comment

• marian1920
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.10
        • 1333

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika supersklep
        Czy widzieliście różne motywy na kuflu ,czy tylko brama ?
        chyba tylko brama jest

Comment

• auroxik
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2006.02
          • 8

W tym zestawie o którym piszemy kufel ma biały rysunek bramy w Pilznie, nad nim jest biały napis "Pilsner Urquell" i powyżej napisu białe logo "Plzensky Prazdroj". Wygląda to tak, jakby było wyryte w szkle kufla.

Wcześniej w podobnych zestawach z buteleczkami 0,33 l były kufelki kształtem te same co w ostatnim zestawie, ale różniącym się napisem. W tamtych był zielonozłoty napis "Pilsner Urquell" (bardzo szybko matowieje po myciu kufla w zmywarce! ) oraz nad nim czerwono-złote logo "Plzensky Prazdroj".
          Pozdrawiam
          Ostatnia zmiana dokonana przez auroxik; 2006-04-11, 10:53.

Comment

• marian1920
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.10
            • 1333

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika auroxik
            W tym zestawie o którym piszemy kufel ma biały rysunek bramy w Pilznie, nad nim jest biały napis "Pilsner Urquell" i powyżej napisu białe logo "Plzensky Prazdroj". Wygląda to tak, jakby było wyryte w szkle kufla.

Wcześniej w podobnych zestawach z buteleczkami 0,33 l były kufelki kształtem te same co w ostatnim zestawie, ale różniącym się napisem. W tamtych był zielonozłoty napis "Pilsner Urquell" (bardzo szybko matowieje po myciu kufla w zmywarce! ) oraz nad nim czerwono-złote logo "Plzensky Prazdroj".
            Pozdrawiam
            otóż każdy wie, że szkła nie myje się w zmywarce gdyż schodzą wszelkie napisy to taka malutka uwaga techniczna a co do zestawu, to w tym zestawie o którym jest mowa jest tylko jeden rodzaj kufla, z bramą....innych przynajmniej nie widziałem..

Comment

• auroxik
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2006.02
              • 8

Ja w swoim poście wyraźnie napisałem, że kufle o tym samym kształcie ale różniące się kolorem napisu były w POPRZEDNICH promocyjnych zestawach Pilsnera Urquella. Były to zestawiki chyba z 5 buteleczkami 0,33 l i szósty w kartoniku był ten kufel. Można go zobaczyć i kupić tutaj: http://www.allegro.pl/item97523063_k..._urquell_.html

Pozdrawiam

Comment

• marian1920
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.10
                • 1333

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika auroxik
                Ja w swoim poście wyraźnie napisałem, że kufle o tym samym kształcie ale różniące się kolorem napisu były w POPRZEDNICH promocyjnych zestawach Pilsnera Urquella. Były to zestawiki chyba z 5 buteleczkami 0,33 l i szósty w kartoniku był ten kufel. Można go zobaczyć i kupić tutaj: http://www.allegro.pl/item97523063_k..._urquell_.html

Pozdrawiam
                ok, ale jest mowa o tym jednym konkretnym zestawie a nie o poprzednich zdrowie

Comment

• pieczarek
                  Pułkownik Chmielowy Ekspert
                  • 2001.06
                  • 5011

Auchan w Poznaniu 7,99 zł. Tylko zestaw z bramą, nic innego nie widziałem.

Comment

• auroxik
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2006.02
                    • 8

OK i na zdrowie!

Comment

• MarcinKa
                      Major Piwnych Rewolucji
                      🍼🍼
                      • 2005.02
                      • 2736

Kraków, Careffour Zakopianka - 8,87.
                      To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

• adam16
                        Pułkownik Chmielowy Ekspert
                        • 2001.02
                        • 9865

Jakiś felerny egzemplarz mi się tego kufla trafił - właśnie przed momentem pękło mi w nim denko, tak samo z siebie - chwilę wcześniej przelałem do niego, mojego portera i już się zaczynałem cieszyć bo piana pojawiła się całkiem ładna
                        Browar Hajduki.
                        adam16@browar.biz
                        Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

Przetwarzanie...
                        X