Właśnie nabyłem drogą kupna w Geant czteropak Paulanera na który składa się 2x0,5 Hefe-Weizen NaturtruB i 2x0,5 Hefe-Weizen Dunkel plus gustowna szklaneczka 0,5 za całe 18,55pln.
Paulaner + szklaneczka
Collapse
X
-
Paulaner + szklaneczka
Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Tagi: brak
-
-
Wszystko. Dokładnie tak, szklanka jest bardzo fajna w dodatku. Poza tym nie piłem jeszcze ciemnego Paulanera.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Zestaw jest dostępny we wrocławskim Auchan'ie. Cena 19,95. Jak byłem tam dzisiaj były jeszcze 3 szt., ale może doniosą.
Comment
-
-
[QUOTE=Pinio74]Zestawik ten można nabyć także w płockim Auchanie. Cena 17,99 zł. Biorąc pod uwagę, że butelka Paulanera kosztuje tam normalnie 5,49 zł, to można zaoszczędzić około 1 zł na 1 piwie, no i jest fajna szklanka.[/QUOE]
Normalnie Paulaner kosztuje w Niemczech 0.65-0.70 € razy 4= około 11zł, szklanica około 2.5-3 €= około 11-12 zł.W sumie wychodzi 20-23 zł.
Czyli w pakiecie opłaca się kupić w kraju
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920zestyaw widziany w tesco na rudzie za 17,99 a swoją drogą to mogli by sobie darować paulanera...w tamtym roku na świea był zestaw ze szklanką paulanera, w tym roku to samo no i jeszcze teraz ten zestaw :|
Comment
-
-
2 dni temu widziałem w Carrefourze Zakopianka.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
Comment