Żubr - "Kolejka dla naszych"

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • nikita_banita
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.06
    • 1363

Żubr - "Kolejka dla naszych"

Promocja Żubra w regionie powiązana z białostockim klubem Jagiellonia. Przy zakupie 2 sztuk Żubra otrzymuje się nalepkę i kupon. Nalepki trzeba zbierać (naklejać na kuponie) i tak za 3 nalepki można wygrać szklankę Żubra z logiem Jagiellonii; za 8 nalepek można dostać koszulkę Jagiellonii z małym logiem Żubra i wreszcie za 12 nalepek można wygrać karnet na spotkania Jagiellonii w rundzie jesiennej.
    Promocję zaobserwowałem w sklepach i knajpkach w Białymstoku oraz w większych miasteczkach podlasia.
  • BEERBOYS1998
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2003.03
    • 119

no pewnie karnecik byłby mój na 100% jakbym miał bliżej

pozdro Weterani

Comment

• zAjkA
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.12
      • 1089

Szkoda że to tylko regionalna promocja bo zapolowałbym na taką szklanicę. Dziś w moje ręce wpadła broszura związana z promocją. Może jakby promocja była dłuższa coś bym ugrał.
      Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu

Comment

• supersklep
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        • 2005.01
        • 982

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nikita_banita
        Promocja Żubra w regionie powiązana z białostockim klubem Jagiellonia. Przy zakupie 2 sztuk Żubra otrzymuje się nalepkę i kupon. Nalepki trzeba zbierać (naklejać na kuponie) i tak za 3 nalepki można wygrać szklankę Żubra z logiem Jagiellonii; za 8 nalepek można dostać koszulkę Jagiellonii z małym logiem Żubra i wreszcie za 12 nalepek można wygrać karnet na spotkania Jagiellonii w rundzie jesiennej.
        Promocję zaobserwowałem w sklepach i knajpkach w Białymstoku oraz w większych miasteczkach podlasia.

W Lublinie jest cos podobnego tylko jest za 1 nalepke podstawki korkowe za 3 szklanka i za 8 koc

Comment

• Shlangbaum
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          • 2005.03
          • 5828

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika supersklep
          W Lublinie jest cos podobnego tylko jest za 1 nalepke podstawki korkowe za 3 szklanka i za 8 koc
          A ta szklanka jest z jakimś wyjątkowym logo czy zwykła Żubra ? A jeżeli jest 'niezwykła', to można u Ciebie w sklepie wysyłkowo kupić

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

• supersklep
            • 2005.01
            • 982

Napis na szklance jest coś tam o Lublinie ale nie pamietam

Comment

• Shlangbaum
              Pułkownik Chmielowy Ekspert
              • 2005.03
              • 5828

Czyli, że mogę wysyłkowo u Ciebie kupić ?

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

• supersklep
                • 2005.01
                • 982

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
                Czyli, że mogę wysyłkowo u Ciebie kupić ?
                W zasadzie sama szklanka nie jest na sprzedaz ,ale jakoś sie dogadamy bo jeszcze dojda koszta pzresyłki .Reszta może na pw żeby nie zaśmiecać tematu

Comment

• nikita_banita
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2003.06
                  • 1363

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika supersklep
                  W Białymstoku nie spotkałem tej promocji, ale na pewno nie jest to ta sama akcja promocyjna co "Kolejka dla naszych".

A swoją drogą to promocja "Kolejka dla naszych" już się zakończyła. Mam kilka szklanek promocyjnych Żubra (z logiem Jagiellonii) i jeśli ktoś jest zainteresowany to oczekuję propozycji.

Comment

• supersklep
                    • 2005.01
                    • 982

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nikita_banita
                    W Białymstoku nie spotkałem tej promocji, ale na pewno nie jest to ta sama akcja promocyjna co "Kolejka dla naszych".

A swoją drogą to promocja "Kolejka dla naszych" już się zakończyła. Mam kilka szklanek promocyjnych Żubra (z logiem Jagiellonii) i jeśli ktoś jest zainteresowany to oczekuję propozycji.

U nas było "Żubr w Lublinie się należy" i szklanki mają takie napisy

Comment

• robox
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2002.11
                      • 8188

Na allegro pojawiła się koszulka z tej promocji, regionalna z napisem "Żubr obchodzi Kaszuby".

Comment

Przetwarzanie...
                      X