Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920
Żywiec - modele [7 puszek + samochód / wóz konny]
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTjak już się mądrzymy Marianie, to pragnę Ci też przysolić następnym razem zakładaj wątek o bardziej opisowym tytule
Pszam, ale użyłem wyszukiwarki, ale nie wiedziałem, że jest też wóz konny i wpisałem samochód, samochodzik i samochodu (w domyśle model ) Nic nie znalazło, więc założyłem nowy temat.BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Trzeba się będzie poprzyglądać tym modelomLast edited by adam16; 2006-07-02, 20:58.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Żeby było wiadomo o czym mowa, poniżej link do samochodu:
BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
W rybnickim Tesco (ul. Żorska) są same samochody. A w Realu (ul. Kotucza), zauważyłem w niedzielę mieszankę konno-motoryzacyjną.*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
Zauważone w sklepie "Jan" na ul. Rejtana w Lesznie, o cenę się nie pytałem."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Wielkie podziękowania dla Doodeck'a, który zakupił dla mnie ten zestaw z samochodem, w sosnowieckim Geancie.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment