2 chorzowskim carrefourze zauważyłem zestawy żywca. do 7 puszek dodawany jest model. Jeden to samochód a drugi to wóz konny z zaprzęgiem. Niestety wiecej nie jestem w stanie powiedzieć...cena 18,85zl
Żywiec - modele [7 puszek + samochód / wóz konny]
Collapse
X
-
W Carrefourze na Bemowie (W-wa) taki zestaw kosztuje 14 z groszamiGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
Trzeba się będzie poprzyglądać tym modelomBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Auchan Płock - 7 Żywców + model samochodu
Pisałem o tym w temacie o płockim Oszołomie, ale pewnie nikt tam nie zagląda. Dlatego dodaję temat w dziale promocje. Do kupienia taki zestaw: karton z 7 puszkami żywca + model samochodu. Niestety na sklepie nie udało mi się znaleźć tego zestawu, dlatego nic nie wiem o jakości samochodu i jego wielkości. Nie wiem też, czy jest on jakoś związany z browarem w Żywcu. Model wygląda jak z lat 30-40. Cena zestawu 17,79 zł. A tak wygląda w gazetce:BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74Pisałem o tym w temacie o płockim Oszołomie, ale pewnie nikt tam nie zagląda. Dlatego dodaję temat w dziale promocje. Do kupienia taki zestaw: karton z 7 puszkami żywca + model samochodu. Niestety na sklepie nie udało mi się znaleźć tego zestawu, dlatego nic nie wiem o jakości samochodu i jego wielkości. Nie wiem też, czy jest on jakoś związany z browarem w Żywcu. Model wygląda jak z lat 30-40. Cena zestawu 17,79 zł. A tak wygląda w gazetce:
Comment
-
-
Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
Comment