Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski
Flaga Kibica Polska Tyskie
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiZ tej strony wynika, że w opolskim ta akcja nie działa.*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
Zaraz będzie, że reklamuję Tyskie... Porozwieszaliśmy w robocie od wała tych flag i kilka za oknem. Trochę sie boimy, czy troczki się nie urwą jak mocniej powieje. Jeszcze cztery zabrałem do domu, może sobie na balkonie zainstaluję, jak mi się będzie chciało.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilkZaraz będzie, że reklamuję Tyskie... Porozwieszaliśmy w robocie od wała tych flag i kilka za oknem. Trochę sie boimy, czy troczki się nie urwą jak mocniej powieje. Jeszcze cztery zabrałem do domu, może sobie na balkonie zainstaluję, jak mi się będzie chciało.
Już kiedyś widziałem jak zamazywano napis PZPN na szaliku.Czym?Szminką.
Pewna para łaziła w Londynie koło stadionu Wembley.Dziewczyna koniecznie chciała mieć szalik naszej repry i w końcu wypatrzyli straganik.Gościu dał 5 funtów(trochę się krzywiąc przy tym)Po zakupie ogląda szalik i zaczyna ciskać przekleństwami.Dziewczynie nakazał podanie szminki i po chwili "PZPN"stał się mało widocznyLast edited by Pogoniarz; 2006-06-07, 07:07.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzJak jak kupię,to zneutralizuję "Tyskie"jeszcze nie wiem jak,ale to zrobię
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
A niby po co teraz ta flaga jak nie ma aktualnie jakiegoś grubszego turnieju piłkarskiego ?
Raczej pozbywają się zbędnych pewnie jeszcze z ME których zamówili w Chinach ileś kontenerów za dużo.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziA niby po co teraz ta flaga jak nie ma aktualnie jakiegoś grubszego turnieju piłkarskiego ?
Raczej pozbywają się zbędnych pewnie jeszcze z ME których zamówili w Chinach ileś kontenerów za dużo.
Comment
-
Comment