W wiejskim sklepiku w miejscowości Bogucin Mały niedaleko Olkusza kupiłem za 19,50 piękny zestaw czterech Fraterów (Fratrów ?) z dołączonym pokalem. Całość bardzo efektowna - idealna rzecz na prezent dla piwosza. Zainteresowanych informuję, że był to jedyny zestaw w tym sklepiku .
Cztery Fratery + pokal
Collapse
X
-
To chyba to samo o czym pisał kiedyś Supersklep:
Albo to pozostałość po promocji dla właścicieli sklepów , albo nowa edycja tej promocji.
Comment
-
-
Zestaw ładny, ale cenowo wychodzi 5 zł za sztukę piwa lub ok. 10 zł za kielich... No tak, jeszcze za pudełko przecież trzeba zapłacic
Comment
-
-
Myślę, że na taki kielich (pokal ?) znajdzie się chętny za cenę powyżej 10 zł.
Chyba wystawię go na "najpopularniejszym polskim serwisie aukcyjnym ", żeby poznać jego rzeczywistą wartość.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfire... to pozostałość po promocji dla właścicieli sklepów...
P.S.
Jak się miało "chody" u przedstawiciela to dawali za darmo.zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
Jakiś miesiąc temu widziałem taki zestaw w najbardziej zadupiastym sklepiku w Lutomii Górnej (15 km od Świdnicy). "Należał się" do dwóch zgrzewek lub krat Wojaka - jednej Jasnej i jednej Mocnej. Podejrzewam, że już go nie ma, bo właścicielka mówiła, że Wojak cieszy się ogromnym powodzeniem.
Comment
-
Comment