Może wystarczy już tego dopieprzania się do różnych marek o byle gówno. Nie masz nic do powiedzenia na dany temat to milcz. Już robi się nudne najeżdżanie na masówkę. Skoro nie lubicie jej to nie pijcie, a nie pokazujcie tego przy każdej okazji.
Ps. Mój post także nie był na temat, ale chociaż jest reakcją na już dość nudne zachowanie wielu forumowiczów a nie tylko nabiciem posta w znanym już i nużącym temacie temacie.
Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Bredene to miasteczko gminne sąsiadujące z Ostendą, wystarczy przejechać mostem nad terenami portowymi i kanałami uchodzącej tu do Morza Północnego rzeki Noordgeleed. By dotrzeć do browaru z dworca kolejowego Oostende można to zrobić tramwajem, wykorzystując przebiegającą tędy najdłuższą...
W dniach 14-15 luty 2024 popełniłem swoje dwie pierwsze warki. Pomimo całkowitego braku doświadczenia z warzeniem piwa, z uwagi na sprzyjające warunki fermentacji wybór padł na dolniaki tj. "czeskiego leżaka" oraz "koźlarza"....
Karlštejn to jeden z najbardziej znanych i odwiedzanych przez turystów zamków w Czechach. Podążają oni ku niemu w górę wzdłuż Budňanského potoku jedyną główną ulicą miasteczka pełną knajpek, restauracji i sklepików z pamiątkami. W jednym z nich w połowie 2020 roku oficjalnie zaczął...
Comment