W Lublinie w sklepach gdzie można kupić piwa z Lwówka zapewne pokaże sie promocja na Mocne Dobre 0,5 butelka za około 2 zł + kaucja (u mnie tak wyszło) piwo będzie do wyczerpania zapasów z krótkim terminem czyli do końca sierpnia
Lwówek Mocne Dobre za 2zł
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Ekstrakt 21*, alko 9.0%.
Porter Bałtycki Bourbon Oak to edycja limitowana jednego z najlepszych porterów bałtyckich na świecie
– leżakowana z płatkami dębowymi z beczek po amerykańskiej whiskey.
Piana - trochę na początku potem z trzaskiem znika do zera.
Lacing...-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-08-16, 18:33 -
-
Znalazłem to piwo w Dino. Ostatnia butelka kosztowała 4,69zł. Dużo, ale myślę sobie, spróbuję. Może to piwo pokaże jakiś smak. I mamy niespodziankę. Piwo ma smak. Barwa słomkowa. Piana niezła. Zapach chmielowy. W smaku chmiel, delikatny nuty ziołowo-słodkawe. Dość oryginalny w smaku...
-
2024-08-06, 14:16 -
-
Drugi browar w Jablonci nad Nisou oficjalnie rozpoczął swą działalność w listopadzie 2021 roku, a pierwsze piwo miało swą uroczystą premierę dokładnie 16.12.2021. Najlepiej dojechać tu pociągiem do przystanku Jablonec nad Nisou zastávka, skąd 600 m piechotą. Kierujemy się w dół do...
-
Channel: Czechy
-
-
Ekstrakt 21*, zawartość alko 9%.
Drewno Amburana z Boliwii. Jak doczytałem ta roślina daje efekt podobny do bóbu Tonka.
.
Piana - na początku przy nalewaniu potem szybko nic.
Lacing - nic.
Gaz - mini.
Barwa - pod mocne światło rubin czerwony.
...-
-
-
English Porter
Ekstr. 15%, alk. 6% (trochę powyżej deklarowanego stylu)
Aromat - słodowy, czekolada, kakao, tony palone, orzechy, ciut kawy zbożowej, na początku nico chmielu
Piana - średnia, beżowa, zwarta, umiarkowanie trwała, dłuższ koronka
Barwa -...-
2024-05-13, 19:02 -
- Loading...
- Koniec listy.