Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2
Tyskie. Zamieńmy szklanki na lepsze!
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielakCoś chyba nie tak z tym medalem, bo aukcje usunęli!
Comment
-
-
W knajpach w Tychach można dostać tą szklankę za zakup 4 tyskich .
Barmanka daje kupony-zdrapki( za jedno tyskie jedna zdrapka) z pytaniami ,należy zdrapać poprawną odpowiedź i za cztery z poprawnymi odpowiedziami można odebrać szklanice w barze
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArtK31W knajpach w Tychach można dostać tą szklankę za zakup 4 tyskich .
Barmanka daje kupony-zdrapki( za jedno tyskie jedna zdrapka) z pytaniami ,należy zdrapać poprawną odpowiedź i za cztery z poprawnymi odpowiedziami można odebrać szklanice w barzeJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MafarTak jak odpowiesz prawidłowo na pytnie . Już 3 szklanki wygrałem.
Mam pytanie,wysłałem 5 zgłoszeń w tym ze tylko 2 razy odpowiedziałem na pytanie,na 3 kolejne pytania nie odpowiadałem,czy trzeba za kazdym razem po wysłaniu 6 kodów odpowiadać na to pytanie aby otrzymać szklanke ???
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BIROFILMam pytanie,wysłałem 5 zgłoszeń w tym ze tylko 2 razy odpowiedziałem na pytanie,na 3 kolejne pytania nie odpowiadałem,czy trzeba za kazdym razem po wysłaniu 6 kodów odpowiadać na to pytanie aby otrzymać szklanke ???Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007No to może wytłumacz jak można nie odpowiadając na pytanie otrzymać sms-a z prośbą o podanie adresu?
Wysyłasz jednym sms'em 6 kodów i otrzymujesz: Gratulacje wygrałeś szklankę. Odpowiedz na pytanie a wygrasz replike złotego medalu. Wysyłasz odpowiedz otrzymujesz sms'a o dane. Nie wysyłasz sms'a za 5 min dostajesz sms'a z prośbą o dane.
Nic trudnego-wszystko pisze w regulaminie-wystarczy poczytać, a jak ktoś nie umie to nie powinien tutaj bywać bo i po co. A jak umie to leń-a ja musze tu pisać (i nie tylko ja).Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa(...)wystarczy poczytać, a jak ktoś nie umie to nie powinien tutaj bywać bo i po co. A jak umie to leń-a ja musze tu pisać (i nie tylko ja).Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Niejasności i niedomówienia wcale nie wynikają z braku umiejętności czytania , tylko z zagmatwanego sposobu rodziału szklanek i niepełnych ( a może nawet specjalnie sugerujących coś nieco innego niż w regulaminie? ) informacji na kontrach i puszkach.
Daleko mi do chwalenia któregokolwiek z koncernów , ale GŻ znacznie lepiej organizuje podobne promocje związane ze szkłem - a już napewno nie zwraca sobie kosztów wyprodukowania szklanek poprzez naciąganie ludzi na wysyłanie co najmniej kilku SMS-ów w celu otrzymania jednej szklanki.
PS Ja najpierw otrzymałem SMS -a z pytaniem , a dopiero później informację że szklanki NIE WYGRAŁEM , a przecież na kontrze jest napisane że szlankę się ODBIERA za 6 kodów, a GRA się o medal. Ludzie czytają i dlatego mają wątpliwości.
Comment
-
-
a ja się chciałem dowiedzieć czy komuś już Tyskie przysłało szklanke. bo ja pierwszą wygrałem 9 października i nadal jej nie dostałem. tylko nie wiem czy to przez Tyskie czy przez poczte... w regulaminie promocji jest napisane, że szklanki mogą przesyłać nawet do 14 stycznia 07, ale wątpie, żeby tym co wygrali pierwszego dnia właśnei wtedy dopiero przysłali
Comment
-
Comment