Czyli jest nadzieja. To dobrze. Z chęcią napiję się z nowej szklaneczki. Czekam cierpliwie...
Tyskie. Zamieńmy szklanki na lepsze!
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxWygrał ktoś może promocyjną szklankę w knajpie?
Znajomy opowiadał, że udało mu się zdobyć taką szklankę w knajpie z Tyskim, ale trzeba było oprócz zakupu piwa mieć szczęście w jakiś zdrapkach. Może to ktoś potwierdzić.
Ja własnie zdobyłem szklanke w taki sposób. Za kazde piwo dostaje sie zdrapke. Trzeba uzbierać 4 oczywisicie poprawnie zdrpapane Pytanie sa banalne.
Comment
-
-
No to ja się pochwalę za Eśka35
jakieś 2 tygodnie temu wpadło do niego dwóch kolesi z poczty z workami (takimi 50-kilowymi, jak na ziemniaki) i wysypali na podłogę w pokoju 43 sztuki. Fajnie to musiało wyglądać
A u mnie jak ich nie było tak nie ma...
Comment
-
-
Muszę napisać że o ile esiek35 wygrał kilkadziesiąt szklanek i wszystkie przyjechały, to do mnie niestety żadna nie dotarła. W sumie jeszcze mają czas do 14-tego stycznia, ale jakoś nie wierzę w to, że je otrzymam.Powód? Punkt 4.15 regulaminu:
"Organizator nie ponosi odpowiedzialności za nieprawidłowości i opóźnienia związane z działaniem firm telekomunikacyjnych, informatycznych, Poczty Polskiej i firm kurierskich, w tym zniszczenie, nie doręczenie lub wadliwe doręczenie nagrody" Kropka
Comment
-
-
witam, chciałem powiedziec ze dzwoniłem na infolinie, i dowiedzialem sie ze moje smsy z danymi byly puste (pani powiedziala ze to bylo normalne tylko w sieci Era, czesc smsow które do nich przychodziła z sieci Era były puste), wiec powiedziala ze moge u niej zostawic swoje dane, to bylo ponad tydzien temu gdzies. Ostatnio znow postanowiłem zadzwonić bo jeszcze nie dostalem szklanek i poinformowano mnie ze wszystkie szklanki zostały wysłane w tamtym tygodniu i te z telefonów tez i trzeba sie pytac listonosza czy niema przesyłki, no i reklamacje można zgłaszać do 27 stycznia 2007 - pisemnie.
Comment
-
Comment