Kolejna promocja polegająca na wysyłaniu smsów.
Dębowe Mocne Narzędzia w nagrodę
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika esiek35doszedł do kogos sprzet ? ja mam kilka zestawów i narzie nic nie doszło - a wygrywałem w pierwszych dniach promocji ;/Comment
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
uwarzyłem ostatnio smoked ale i chciałbym go jeszcze "podkręcić" płatkami dębowymi.
Piwo stoi już tydzień na cichej. Jak przygotować płatki? Nie chciałbym zakazić piwa. Czy jakoś trzeba je zdezynfekować czy po prostu wrzucić do fermentora?...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Wymienię na inny z tyskich browarów...
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2019-03-31, 10:05 -
-
Do tej pory nie było wątku, a tu już na mignęła druga warka.
Imperial Porter 9zł 0,33, 4 sztuki na Żabkę w składzie łuska kakao, chipsy dębowe-ale nie zdominowały, aframon=rajskie ziarna, przyzwoite parametry 26 i 10,5
Warka nr 1, degustowana 06.01.2021,
Piana...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Bischberg leży 5 km na północny zachód od Bambergu (autobusem z dworca DB około 15 min.), a browar w samym centrum miejscowości w starych budynkach przy głównej ulicy. Rodzina Schumann będąca właścicielami, chwali się że piwo warzy się tu już od 1587 roku, a obecnie pracuje tu piąte...
-
Channel: Niemcy
-
-
Jeden z kilku barów lokalnego browaru. Lokal bardziej przypomina przerobiony garaż - ale z drugiej strony dywan na podłodze dodaje temu kampowemu miejscu klasy. 7 piw do wyboru, jedzenia - poza gratisowym popcornem - nie zauważyłem. Za to jest happy hour. Do 20, drugie piwo gratis. Chyba nie cieszy...
-
Channel: Ameryka Południowa
2025-01-01, 21:03 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment