Za zakup 6 piw Bosmana czerwonego mozna otrzymac 1 szklanke z logo jakiegos zabytku z wojewodztstwa zachodniopomorskiego jest ich 6 sztuk.
Promocja Bosmana Czerwonego
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920a mogę mieć prośbę, załatwiłbyś mi komplecik??
Niestety sam jeszcze niemam wszystkich,gdyz schodza jak swieze buleczki,ale jedna mam podwojna BOSMANA jest na niej Trzesacz-Ruiny Kosciola.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHURSzklanki spotkalem narazie w dwoch sklepach.
To jest 1 sklep na Mieszka I tzw.Zrodelko
2 sklep na Powstancow Wielkopolskich na przeciwko poczty
Gdzie jest dokładnie to tzw. Zrodelko?Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Na Pomorzanach nie byłem,ale przetrzepałem do tej pory chyba ze 100 sklepów i nic nie widziałem.Albo dopiero rusza ta promocja,albo przygotowali strasznie mało zestawów(z poprzednimi nie było kłopotów).
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Ale jaja,popytałem w trzech sklepach i okazało się ,że u nich już była Szklanek dostali po 12 sztuk i wiadomo ,że z pewnością sami sobie je zagospodarowali Do tego zero plakatów,jakaś mała wywieszka o promocji w ogóle niewidoczna.Wszyscy wściekli jak diabli,do tego jeden z właścicieli dostał nową fakturę na Bosmany(piwo drożeje) i musi podnieść cenę o 10 groszy,bo miał ledwie 25 groszy zysku na piwie i chce chociaż to utrzymać.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Byłem w kilku sklepach i wszędzie to samo:
"Już nie ma", rzut oka na kurtkę i "ale była panie, była".
A mówią, że nie strój zdobi człowiekaŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
Comment