Ja trafiłem w Wolinie Pomorskim na szklankęBosmana z wizerunkiem Spichlerza z Goleniowa.Sklep na ryneczku koło PUB-u Nikita,ale zakupiłem dwa ostatnie zestawy.
Promocja Bosmana Czerwonego
Collapse
X
-
Cwaniak - ma rodzinę w Wolinie, chwalił się kiedyś (nie trzeba dodawać, że Pomorski, bo każdy po szkole wie). Ja natomiast ostatnio nie grasuję po sklepach, a w tych, co bywam, to nie widziałem żadnej szklanki - może kupię na giełdzie, albo sobie kupię 2 butelki przedwojenne i będę równie kontent.
Niemniej jednak chętnię bym nabył cośtam - gdzie teraz coś jest - bez latania po całym mieście i po 17-tej?
Comment
-
-
Wg moich obserwacji w kartonie zawsze są te same szklanki, następnym razem poproś sprzedawczynię aby sprawdziła w innych kartonach. Dostają zawsze!!! kilka.
No chyba że to była już końcówka.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurplWg moich obserwacji w kartonie zawsze są te same szklanki, następnym razem poproś sprzedawczynię aby sprawdziła w innych kartonach. Dostają zawsze!!! kilka.
No chyba że to była już końcówka.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzDziś przyuważyłem w Mierzynie w Aldiku.Cholera niestety tylko same "Spichlerze" były w kartonie
Z całym szacunkiem, ale czy wy nie znacie żadnego przedstawiciela z browaru coby pomógł skompletować taki zestaw
Giełde macie sponsorowaną, a kilku szkieł nie potraficie załatwić
Comment
-
-
Słuchajcie a może ktoś mi załatwić taki komplecik, Ja jestem z Wrocławia i nie mam możliwości. Ja w zamian postaram się załatwić komplecik 6 szklaneczek piasta z zabytkami dolnego śląska i Wrocławia. Odpowiedzi na PWSzkło, tak małe a daje tyle radości !!!!!!!!!!
Comment
-
Comment