Roco dobry pomysl ale mnie ta wyprawa więcej by kosztowała niż kufel na allegro więc ja niewidze sensu jeśli chodzi o mnie
Tyskie - euro tysiaki
Collapse
X
-
Z tego co ja się dowiedziałem to tylko tyle iż na Dolnym Śląsku takiej promocji nie ma, szkoda. Rozmawiałem z przedstawicielem Tyskiego na Dolny Śląsk i on powiedział iż nic nie wie na ten temat. lecz udzielił mi informacji iż z początkiem maja ma wejści nowa promocja z gadżetami lecz szkła ta na 80% nie będzie. Dam znać jak coś więcej będe wiedział. A i jak ktoś miałby taki kufelek jakoś na zbyciu z tych euro tysiaków to dajcie znać a sie dogadamySzkło, tak małe a daje tyle radości !!!!!!!!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KwAsU_plZ tego co ja się dowiedziałem to tylko tyle iż na Dolnym Śląsku takiej promocji nie ma, szkoda. Rozmawiałem z przedstawicielem Tyskiego na Dolny Śląsk i on powiedział iż nic nie wie na ten temat. lecz udzielił mi informacji iż z początkiem maja ma wejści nowa promocja z gadżetami lecz szkła ta na 80% nie będzie. Dam znać jak coś więcej będe wiedział. A i jak ktoś miałby taki kufelek jakoś na zbyciu z tych euro tysiaków to dajcie znać a sie dogadamy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KwAsU_plA możesz przesłać mi fotke tych kufli
Comment
-
Comment