dzisiaj w Auchanie w Katowicach widzioałem zestawik 6 puszek dębowego ze scyzorykiem. Scyzoryk wygląda ciekawie, ale na pewno nie jest wytrzymały. cena 13,99
Dębowe - scyzoryk
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
taki sobie zestaw aby sobie chlastnąć piwka a potem się pochlastać ( przynajmniej watrobę piwkiem) !
Pamiętam te dawniejsze scyzoryki, może teraz jakościowo są lepsze ale to też chyba chińszczyzna, więc nic trwałego !?
Więc rezygnuje z zakupu ale w Tychach kupisz ten zestaw w: Realu, Tesco, Sklepy Promil i inne, cena w granicach 13-17zł !Comment
-
Malkontenci...
A mnie się ten scyzoryk podoba, jasne, że nie nadaje się do demontażu stacji transformatorowej, ale otworzyć piwko, zastrugać patyczek do kiełbaski, czy ukroić serka na biwaku można spokojnieNic lepszego od Brackiego :)Comment
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
uwarzyłem ostatnio smoked ale i chciałbym go jeszcze "podkręcić" płatkami dębowymi.
Piwo stoi już tydzień na cichej. Jak przygotować płatki? Nie chciałbym zakazić piwa. Czy jakoś trzeba je zdezynfekować czy po prostu wrzucić do fermentora?...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Wymienię na inny z tyskich browarów...
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2019-03-31, 10:05 -
-
Bischberg leży 5 km na północny zachód od Bambergu (autobusem z dworca DB około 15 min.), a browar w samym centrum miejscowości w starych budynkach przy głównej ulicy. Rodzina Schumann będąca właścicielami, chwali się że piwo warzy się tu już od 1587 roku, a obecnie pracuje tu piąte...
-
Channel: Niemcy
-
-
Do tej pory nie było wątku, a tu już na mignęła druga warka.
Imperial Porter 9zł 0,33, 4 sztuki na Żabkę w składzie łuska kakao, chipsy dębowe-ale nie zdominowały, aframon=rajskie ziarna, przyzwoite parametry 26 i 10,5
Warka nr 1, degustowana 06.01.2021,
Piana...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Taki oto szczep trafił do Centrum Piwowarstwa ostatnio:
Lallemand LalBrew Pomona Modern Hybrid IPA Yeast 11 g
Drożdże hybrydowe wytwarzające piwa z nutami brzoskwini, cytrusów i owoców tropikalnych. Szczep został opracowany przez Escarpment Laboratories (partnera Lallemand z...-
Channel: Surowce
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment