Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920
to jest starsza promocja sam bardzo chciałem te szklaneczki niestety nikomu z pomorza nie było chyba pisane zdobyc dla mnie kompleciku :P
Obiecalem,ale niestety sie nie udalo szukalem wszedzie dla Ciebie jak sie umawialismy wszedzie byly te same prawie,a ty chciales kaplet.Przepraszam nie wyszlo,ale teraz bede mial cie na oku i jak cos bedzie bosmana to dam znac odrazu.
Obiecalem,ale niestety sie nie udalo szukalem wszedzie dla Ciebie jak sie umawialismy wszedzie byly te same prawie,a ty chciales kaplet.Przepraszam nie wyszlo,ale teraz bede mial cie na oku i jak cos bedzie bosmana to dam znac odrazu.
spoko wiem że szukałeś i za to jestem wdzieczny to stwierdzenie że nikomu nie było pisane było raczej ironiczne :P:P takze nie bój żaby dzięki że będziesz miał mnie w pamięci jakby co
Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...
Smolenice, niewielka miejscowość u podnóża Małych Karpat, jest znana z malowniczo położonego pałacu który widoczny jest już z wielu kilometrów. Dzięki temu praktycznie przez cały rok jest celem tak indywidualnych jak i zorganizowanych wycieczek. Rodzinna firma zajmująca się od 2007 roku...
Wszystko się kitłasi w tym roku - mam jak zwykle wielką prośbę do Was. Powtórka z lat 2005, 2006 i 2007.
Zostało trochę piw które nie były opisywane już jakiś czas lub nie wiadomo na pierwszy rzut oka z całą pewnością czy dostępne były na rynku w zakończonym roku 2008...
Comment