Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR
Bosman 4x + zdrapka - 2007
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHURW Browarze Szczecinskim jest produkowanych 13 piw z Carlsberga,tylko nie wszystkie sa na maisto szczecin wydane.To co widze i zauwazam to :
BOSMAN
VOLT
HARNAS
a reszta...?
sa,ale nie w Szczecine...
Bosman Full i Specjal
Obydwa Volty
Carlsberg
Okocim Palone
Książ
Kasztelan Mocne
Okocim Mocne
Harnaś
Piast Mocne
i diabli wiedzą co jeszcze
i są widoczne w Szczecinie,choć zdarza się ich brak( pewnie zabrakło puszek,lub etykiet z głównej siedziby )
Co do tematu,jutro trza zerknąćLast edited by Pogoniarz; 2007-04-13, 02:51.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Comment
-
-
Jakby komuś się trafił komplecik lub chociaż pojedyncze sztuki to ja też się piszę. A sam się staram zdobyć jak najwięcej szklaneczek z Piasta również w zdrapkach ale puki co pudłuje a mój budrzet się kończy. Ale sklepikarze też są już ugadani, Marian szklaneczka doszłaSzkło, tak małe a daje tyle radości !!!!!!!!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KwAsU_plJakby komuś się trafił komplecik lub chociaż pojedyncze sztuki to ja też się piszę. A sam się staram zdobyć jak najwięcej szklaneczek z Piasta również w zdrapkach ale puki co pudłuje a mój budrzet się kończy. Ale sklepikarze też są już ugadani, Marian szklaneczka doszła
Comment
-
-
W promocji dostępne są:
koszulka, piłka, otwieracz i opaski na nadgarstek.
Otwieracz jest już w dziale kolekcjonerstwo http://www.browar.biz/kolekcjonerstwo.php?id=34786
możliwe że są też pozostałe wzory sportowe. Nie zapytałem.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurplW promocji dostępne są:
koszulka, piłka, otwieracz i opaski na nadgarstek.
Otwieracz jest już w dziale kolekcjonerstwo http://www.browar.biz/kolekcjonerstwo.php?id=34786
możliwe że są też pozostałe wzory sportowe. Nie zapytałem.
Koszulek nie ma wogule,sa zakreslone,to sa te stare z tamtego roku.A oprocz tega sa jeszcze etui na CD.
Kogos interesuje to mam opaske na nadgarstek BOSMAN MKS POGON-granatowo czerwona(Skalada sie z 2 opasek).Wiadomosc na PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHURKoszulek nie ma wogule,sa zakreslone,...
ale i tak wiadomo że koszulki już "wyszły"Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
Comment