od 14.05 rusza nowa promocja. Co gogdzinę do wygrania 100 euro!!!
Tyskie - promocja - 100 Euro co godzinę - od 2007.05.14
Collapse
X
-
bardzo bym prosił na przyszłość aby bardziej konkretne tworzyć tematy. "nowa promocja tyskiego" za pół roku nie będzie sensownie wyglądać.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Promocja pod hasłem "Nasze najlepsze w Europie - 100 000 euro". Ta suma to nagroda główna, dodatkowo w czasie trwania promocji co godzinę do wygrania 100 euro.
Trzeba znów wysyłać sms-y z kodami spod kapsla lub zawleczki i odpowiadzieć jak najszybciej na pytanie. 100 euro co godzinę wygrywa osoba, która jak najszybciej to zrobi. Po 10 poprawnych odpowiedziach dołącza się do grających o główną nagrodę 100 00 euro.
O promocji informuje krawatka o raz kontretykieta. Kapsel bez zmian.
Comment
-
-
Gdyby była inna mozliwość wygrania tych 100 Euro to moze bym sie skusił, ale kiedy widze napis, wygrywaja najszybsze odpowiedzi.. to jestem chory. Nie zliczę ile wysłałem tych sms podczas MŚ 2006 w Niemczech. Nic nie wygrałem a szybciej juz sms sie nie dało wysłać :| Jestem ciekawy z jaka szybkoscią wysyłali je ci co wygrywali.Browar gawron to witaminy!!
Comment
-
Comment