Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika daw85
Wyświetlenie odpowiedzi
Tyskie - promocja - 100 Euro co godzinę - od 2007.05.14
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika daw85 Wyświetlenie odpowiedziWidze ze bede musiał sie rozpisac na temat konkursow KP. A wiec tak, moze jednych to zdziwi ale 100% nagrod idzie do ludzi nie ma zadnych przekretow wiem cos o tym bo w domu stoi LCD 26 z konkursy Tyskie jak był mundial ipody mam tez i koszulki.... jesli chodzi o to kto zgarnia te nagrody to tak.... 70% idzie do zawodowcow sa ludzie w polsce ktorzy sie zajmuja sie tym profesjonalnie... ale nagrody sa i tego jestem pewien... jesli chodzi o euro to tez idzie wygrac sam wygrałęm juz łacznie ponad roczna wypłate... tylko ze ktos z drogi chce grac to nie ma najmiejszych szans bo np czas mierza 4 miejsca po przecinku a ja w kazdym smsie jestem od 1do 6 sek lepszy....... po prostu sa sposoby zeby wygrywac... trzeba miec kase na smsy a poszlo juz tego ok 2tys zł oraz kapsle ok 3 tys wiec ten kto gra ten ma pozdrawiam
Skoro firmy chcą fundowac nagrody dla takich ludzi , a nie dla tych których rzeczywiście mogliby skusić na zakup ich produktów, to oczywiście ich sprawa.
Ciesze sie więc że potwierdziłeś to czego wcześniej sie domyślałem - zasady promocji musza być proste i czytelne, bo inaczej nie jest to promocja dla normalnego klienta.
PS Pozdrowienia dla wszystkich firma uparcie trzymających się takich promocji - ze szczególnym uwzględnienim KP.Ostatnia zmiana dokonana przez remfire; 2007-06-24, 13:16.
Comment
-
-
Koleżanka z pracy co chwila chodzi za darmo do kina, na koncerty (na Genesis to wręcz rozdawała bilety - tyle tego wygrała), całe RTV i AGD też nazbierała przez różnego typu konkursy. Można rzec, że robi to zawodowo, a dochód z pracy jest tylko uzupełnieniem.Ostatnia zmiana dokonana przez adam16; 2007-06-25, 19:25.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Ja bralem udzial w konkursie Tyskiego Euro.
I nic wyslalem dokladnie 234 kapsle w konkursie wszystkie odpowiedzi byly prawidlowe,a nic nie wygralem i wysylalem SMS-Y z 4 innych telefonow.
Powiem krotko to bzdora zeby cos wygrac np.100 EURO.
Comment
-
-
Jedne odpowiedzi mnie rozbrajaja!!!!!!!!!! Euro mozna wygrac ale tylko jak sie mysli... co tego ze miałes 250 kapsli i 4 telefony... pewnie czytałes pytanie zastanawiałes sie i dopiero odpowiedz wysłąłęs.... gratuluje rozumu... tak to mozesz sobie wysyłac smsy i tak nawet 1 euro nie wygrasz pozdr
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziKoleżanka z pracy co chwila chodzi za darmo do kina, na koncerty (na Genesis to wręcz rozdawała bilety - tyle tego wygrała), całe RTV i AGD też nazbierała przez różnego typu konkursy. Można rzec, że robi to zawodowo, a dochód z pracy jest tylko uzupełnieniem.
Bogu dzięki z rozpędu gra w konkursach Antyradia, a rocka nie lubi. Bez przesady mogę powiedzieć, że mam od niego co miesiąc 5-6 płyt.
Comment
-
-
wiadomo, każdy może mieć szczęście, niektórzy większe, inni mniejsze. mnie też się parę razy zdarzyło coś wygrać (pewnie jak każdemu). Nie musi to być od razu telewizor czy samochód, czasami niektórzy się cieszą jeśli wygrają dodatkową paczkę chipsów Natomiast ton, w jakim pisze kolega daw85 jest bardzo nie na miejscu. Wygląda to tak, jakby miał do wszystkich pretensje i że on jest największym graczem w Polsce. Sorry, ale to nie jest miejsce żeby się wychwalać co Ty masz w domu i co wygrałeś..
A jeśli chodzi o promocję smsową z KP to normalny śmiertelnik NIGDY nie wygra. Trzeba mieć albo znajomości, albo napisać program, ktory wysyła smsy..no ale na konkursy KP nic nie poradzimy niestety...To samo tyczy nocnego zwiedzania browaru bo znów w Tychach jest konkurs kto może zwiedzić..każdy kto chce zobaczyć browar nocą musi wysłać smsa. A co np ma powiedzieć mój dziadek który bardzo by chciał a nie ma telefonu bo to urządzenie jest dla niego zbyt skomplikowane?? Powinny być normalne zapisy na wycieczkę (tak samo jak na zwiedzanie dzienne). Ewentualnie bilet za symboliczne 5zł czy coś w tym stylu. No ale cóż, na niektórych ludzi oraz na niektóre grupy ludzi nie ma siły..obecnie liczy się chyba tylko i wyłącznie kasa oraz znajomości...
daw85, sorry, ale wyraziłem moją opinię, i myślę że paru browarowiczów (jak nie większość) się ze mną zgodzi.
a tak na marginesie to dopiero Twój drugi post a już w takim tonie
p.s. kurcze, to najdłuższy post napisany przeze mnie od momentu rejestracji I am proud of myself :P:P
Comment
-
-
Rozmowy zbaczają z tematu ale się dołączę.
Rok temu były 5l beczki do wygrania w ten sam sposób i wygrałem 19 beczek że nie czytałem treśli tylko od razu w ciemno pisałem odpowiedz, przykładałem do monitora i jak zaczoł migać wysyłałem odpowiedz. Wydałem 120zł, a kapsle odtrzymałem od rodziny co mają knajpę. Więc daw85 ma rację z wypowiedzą, bo jeśli bym choć liczył na otrzymanie pytania i danie szybko samej odpowiedzi to nie dasz rady.
A konkurs 4 wieki tradycji to sam wygrałem wycieczke po europie i to nie za sms'y lecz za 7 kapsli oraz wymyślone hasło (a haseł wysłałem nie całe 300).
I te drugie wydaje mi się bardziej jasne i uczciwe.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
no Adaś tutaj CIe rozumie ale Ty na lewo i prawo nie chwalisz sie tym no ale wróćmy do tematuOstatnia zmiana dokonana przez marian1920; 2007-06-26, 17:03.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedzinie czytałem treśli tylko od razu w ciemno pisałem odpowiedz,
Więc nie chodzi o dawanie dobrych odpowiedzi???
To wszystko jakieś chore.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Sama idea konkursu jest chora, a nie ja (choć obecnie angina mnie zaatakowała).
Miałem ochotę na parę beczek a wiadomo, że trzeba było trochę zainwestować.
A musiałeś podać poprawną odpowiedz, tylko jeśli nie trafiłeś to przegrywałeś od razu, a jeśli trafiłeś to miałeś szansę na wygranie (ale tylko jeśli od razu słałeś odpowiedz w CIEMNO-nie czytając pytania).
W tej promocji udziału wogóle nie brałem, bo słyszałem jak jakiś gość pełne beczki sprzedawał na allegro po 5zł bo wygrał cały wóz (no właśnie sms'y słał z kompa).Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika daw85 Wyświetlenie odpowiedziJedne odpowiedzi mnie rozbrajaja!!!!!!!!!! Euro mozna wygrac ale tylko jak sie mysli... co tego ze miałes 250 kapsli i 4 telefony... pewnie czytałes pytanie zastanawiałes sie i dopiero odpowiedz wysłąłęs.... gratuluje rozumu... tak to mozesz sobie wysyłac smsy i tak nawet 1 euro nie wygrasz pozdr
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziJa nie słałem z kompa tylko wprost z komóki. Tylko ją przykładałem do monitora, bo jak szedł sms to były na nim zakłucenia-tak dla innych co by chcieli wygrać 100 EURO
Comment
-
Comment