Bez zbędnych słów- plakat mówi wszystko.
Kasztelan grill - maj 2007
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfire Wyświetlenie odpowiedziO tym nie pomyślałem. Obyś miał rację
Tyle że tam maja niepasteryzownaego z własnego browaru , a u nas po browarach zostało tylko wspomnienie
PS: Co do grilli to cieszą się nikłym zainteresowaniem, przynajmniej u mnie.
Comment
-
-
Z tego co zauważyłem u mnie też nie mają wzięcia. Ogólnie Piast też nie cieszy sie wielką popularnością - często widuje krawatki i kontry z promocji sprzed kilku miesięcy , ostatnio widziałem jeszcze z nartami. Dlatego tez chyba nie ma co liczyć na niepasteryzowanego Piasta.
Moze jednak sie mylę ....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfire Wyświetlenie odpowiedziZ tego co zauważyłem u mnie też nie mają wzięcia. Ogólnie Piast też nie cieszy sie wielką popularnością - często widuje krawatki i kontry z promocji sprzed kilku miesięcy , ostatnio widziałem jeszcze z nartami. Dlatego tez chyba nie ma co liczyć na niepasteryzowanego Piasta.
Moze jednak sie mylę ....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziPodobna sytuacja u mnie, zestwy z grillami się jeszcze nie pojawiły, bo w sklepach zalegają Piasty z promocją "narciarską".
Nota bene CP chwalił się, że w zeszłym roku udało im się zmniejszyć zapasy u hurtowników, jak widać niewystarczająco.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfire Wyświetlenie odpowiedzi"Grillowa" promocja Piasta chyba nie udała się , bo dzisiaj widziałem w Intermarche jednorazowe grille Piasta. które można kupić za jedyne 4,99 i to zupełnie bez piwa
Comment
-
-
Dokładnie, to są te same grille jak w promocji - z logo Piasta. Sam sie mocno zdziwiłem , bo było ich tam kilkanaście sztuk.
Jak tak dalej pójdzie to marnie widzę dalszą egzystencje Piasta. Mści sie chyba to "czarowanie" z informacja o pochodzeniu
Comment
-
Comment