Kasztelan grill - maj 2007

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • molpiwny
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2004.04
    • 118

Kasztelan grill - maj 2007

Bez zbędnych słów- plakat mówi wszystko.
    Attached Files
  • remfire
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.03
    • 1334

Identyczne grille dają u nas do Piasta. Widziałem w znacznie większej ilości sklepów niż poprzednią promocję " piłkarską"
    Jakie te promocje są podobne, ciekawe dlaczego ?

Comment

• kopyr
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2004.06
      • 9475

Czekaj remfire, może to znaczy, że wprowadzą Piasta Niepasetryzowanego.
      blog.kopyra.com

Comment

• remfire
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.03
        • 1334

O tym nie pomyślałem. Obyś miał rację
        Tyle że tam maja niepasteryzownaego z własnego browaru , a u nas po browarach zostało tylko wspomnienie

Comment

• Shlangbaum
          • 2005.03
          • 5828

Takie same grille dodają w Krakowie do Harnasia.

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

• kopyr
            • 2004.06
            • 9475

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfire Wyświetlenie odpowiedzi
            O tym nie pomyślałem. Obyś miał rację
            Tyle że tam maja niepasteryzownaego z własnego browaru , a u nas po browarach zostało tylko wspomnienie
            Dla mnie mogą Kasztelana Niepasteryzowanego przerobić na Piasta Niepasteryzowanego. Nie będę miał żalu Myślę, ze teoretycznie jest to możliwe. Z drugiej strony jeśli to piwo (Kasztelan) odniosłoby wielki sukces. to być może wylansowali by jakąś markę ogólnopolską niepasteryzowaną. Temat niestety nie jest łatwy, zwłaszcza logistycznie. No i zwłaszcza, że hurtownie i sklepy przyzwyczaiły się do "komfortu" handlowania piwem z rocznym terminem przydatności.

PS: Co do grilli to cieszą się nikłym zainteresowaniem, przynajmniej u mnie.
            blog.kopyra.com

Comment

• remfire
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2004.03
              • 1334

Z tego co zauważyłem u mnie też nie mają wzięcia. Ogólnie Piast też nie cieszy sie wielką popularnością - często widuje krawatki i kontry z promocji sprzed kilku miesięcy , ostatnio widziałem jeszcze z nartami. Dlatego tez chyba nie ma co liczyć na niepasteryzowanego Piasta.
              Moze jednak sie mylę ....

Comment

• robox
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2002.11
                • 8188

Z tego co zauważyłem u mnie też nie mają wzięcia. Ogólnie Piast też nie cieszy sie wielką popularnością - często widuje krawatki i kontry z promocji sprzed kilku miesięcy , ostatnio widziałem jeszcze z nartami. Dlatego tez chyba nie ma co liczyć na niepasteryzowanego Piasta.
                Moze jednak sie mylę ....
                Podobna sytuacja u mnie, zestwy z grillami się jeszcze nie pojawiły, bo w sklepach zalegają Piasty z promocją "narciarską".

Comment

• kopyr
                  • 2004.06
                  • 9475

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedzi
                  Podobna sytuacja u mnie, zestwy z grillami się jeszcze nie pojawiły, bo w sklepach zalegają Piasty z promocją "narciarską".
                  Ale to nie ma nic do rzeczy. Tzn. ma ale pośrednio. Aby wziąć udział w promocji sklep musi zakupić odpowiednią ilość jednostek Piasta, być może więc skoro stoi im jeszcze Piast z kontrami narciarskimi, sklep sie na to nie zdecydował. Aczkolwiek nie ma żadnego powodu, aby nie dawać grilli, do piw z kontrami narciarskimi.
                  Nota bene CP chwalił się, że w zeszłym roku udało im się zmniejszyć zapasy u hurtowników, jak widać niewystarczająco.
                  blog.kopyra.com

Comment

• remfire
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2004.03
                    • 1334

"Grillowa" promocja Piasta chyba nie udała się , bo dzisiaj widziałem w Intermarche jednorazowe grille Piasta. które można kupić za jedyne 4,99 i to zupełnie bez piwa

Comment

• kopyr
                      • 2004.06
                      • 9475

"Grillowa" promocja Piasta chyba nie udała się , bo dzisiaj widziałem w Intermarche jednorazowe grille Piasta. które można kupić za jedyne 4,99 i to zupełnie bez piwa
                      Ale co, jest na nich napisane Piast? To niezła porażka. Z drugiej strony dziwi mnie fiasko tej promocji, bo w końcu do 10 piw, które i tak wypijesz dostajesz ten grill nie za 4,99zł, ale za darmo. Choć powiem szczerze, że obserwuję, iż formuła grillowania się już trochę Polakom przejadła.
                      blog.kopyra.com

Comment

• remfire
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2004.03
                        • 1334

Dokładnie, to są te same grille jak w promocji - z logo Piasta. Sam sie mocno zdziwiłem , bo było ich tam kilkanaście sztuk.
                        Jak tak dalej pójdzie to marnie widzę dalszą egzystencje Piasta. Mści sie chyba to "czarowanie" z informacja o pochodzeniu

Comment

Przetwarzanie...
                        X