Kupujac jednego Harnasia-mozna wygrac nastepnego za darmo.Szczegoly sa na kapslu.Piwo kosztuje 2,30.Zarazem jest nowa etykieta i kapsel
Promocja Harnasia - przy zakupie jednego możliwość wygrania drugiego
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziTo nieżle zdzierają, bo w sezonie letnim to harnaś kosztuje poniżej 2 zł.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziKosztował. E-prezes nie czytał o podwyżkach?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Misior_666 Wyświetlenie odpowiedziŻywiec - 2.09
Żywiec akurat od dawna ma drukowana cenę 2,69 zł butelka 0,5l, puszka do niedawna 2,99zł (teraz nadruku brak).
Oczywiście w promocji zdarzał się taniej, np. po 2,39 zł, ale po 2,09 to już jakiś kretyn chyba sprzedaje.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rollo Wyświetlenie odpowiedzi...
Ja już spożyłem chyba ze 100 sztuk (no nie sam oczywiście) i nic!
Może to wielka ściema?- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rollo Wyświetlenie odpowiedziWitam Szanownych Forumowiczów!
Czy ktoś z Was bygrał browara na promocji Harnasia?
Ja już spożyłem chyba ze 100 sztuk (no nie sam oczywiście) i nic!
Może to wielka ściema?
Comment
-
-
jak ktoś był by zainteresowany takowym kapselkiem do kolekcji to mam jeden na zbyciu... na kilkanaście prób 2 trafienia. Zdrówkohttp://picasaweb.google.pl/psychomanteum1/
2011 kapsli - 44 państwa... w tym 222 Polska
Comment
-
-
Sam widzialem szperaczy puszek jak przebierali cały stos-była jedna wygrana.
W sumie to każdy klient może sobie wybrać towar jaki chce zakupić więc wydaje mi się że jest ok, tylko by nieotwierać puszek przypadkowo.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
Comment