Dzis zauwazylem w sklepie monopolowym,przy zakupie mojego ulubionego piwa Bosman Full,ze przy zakupie 8 piw otrzymuje sie grila,ale jest jeden problem jest tylko jedno razowy
Dzis zauwazylem w sklepie monopolowym,przy zakupie mojego ulubionego piwa Bosman Full,ze przy zakupie 8 piw otrzymuje sie grila,ale jest jeden problem jest tylko jedno razowy
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Był taki filmik na których gość pił piwo i je oddawał ( zwracał ) i ponownie pił - więc są piwa nie jednorazowe
CP się wysila = to juz czwarte ich piwo do którego jest dodawany grill.
Ostatnia zmiana dokonana przez remfire; 2007-05-22, 21:28.
Grill to jest metalowa tacka, osadzona na "rusztowaniu z drucika". W tacce mamy już węgiel drzewny, jak sądzę nasączony rozpałką, przykryte to jest drucianą kratką, na której kładziemy kiełbaski. Tyle.
Jak wam bardzo zależy mogę zrobić fotki.
Wlasnie pochodzilem po sklepach monopolowych i wpadlem w szok?Co sklep to inna promocja,czyli inny sklep to trzeba kupic wiecej piw np. przedzial jest miedzy 6-10 piwami,azeby dostac grila.
Przydrożny bar niedaleko Poznania, w którym można napić się piw z pobliskiego browaru rzemieślniczego w Szreniawie.
Browar Szreniawa ma co prawda swój własny wyszynk, ale działa tylko sezonowo w soboty i niedziele w godzinach 12:00 - 18:00, dlatego na ichnie piwo zawsze można wpaść...
Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...
Comment