Dzis zauwazylem w sklepie monopolowym,przy zakupie mojego ulubionego piwa Bosman Full,ze przy zakupie 8 piw otrzymuje sie grila,ale jest jeden problem jest tylko jedno razowy
Bosman - grill
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedziDzis zauwazylem w sklepie monopolowym,przy zakupie mojego ulubionego piwa Bosman Full,ze przy zakupie 8 piw otrzymuje sie grila,ale jest jeden problem jest tylko jedno razowy
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedziale jest jeden problem jest tylko jedno razowy
Rzeczywiście, bardzo to przykre.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rolek Wyświetlenie odpowiedziBosman czy grill?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl Wyświetlenie odpowiedziObaj są jednorazowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl Wyświetlenie odpowiedziJa tam piję tylko jeden raz, nawet Bosmana
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedziNie Bosman jest caly czas,tylko gril jest jedno razowy.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maremali Wyświetlenie odpowiedziTo z czego zrobili tego grila czyżby z tektury
Mnie ta promocja nie rusza,no chyba ,że to jest Bosman niepasteryzowany
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Grill to jest metalowa tacka, osadzona na "rusztowaniu z drucika". W tacce mamy już węgiel drzewny, jak sądzę nasączony rozpałką, przykryte to jest drucianą kratką, na której kładziemy kiełbaski. Tyle.
Jak wam bardzo zależy mogę zrobić fotki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedzi... W tacce mamy już węgiel drzewny, jak sądzę nasączony rozpałką, przykryte to jest drucianą kratką, na której kładziemy kiełbaski. ...
Kiełbasa leżąca praktycznie na żarzącym się węglu, to się musi przypalićOstatnia zmiana dokonana przez kangurpl; 2007-05-25, 16:16.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
Comment