Pilsner Urquell - otwieracz

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ARTHUR
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.07
    • 2338

Pilsner Urquell - otwieracz

Wczoraj zauwazylem w moim sklepie monopolowaym nowa promocje piwa Pilsner Urguell.
    Przy zakupie 4 but.0,5l,lub 4 but.0.33l otrzymuje sie otwieracz Pilsner Urguell.
  • ARTHUR
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.07
    • 2338

Otwieracz jest w czarnym pudelku.raczka otwieracza jest czarna reszta srebrna,ale jeden problem na pudelku i na otwieraczu nie ma wogule nazwy,napisu ze to jast od jakiegos piwa.Kapletnie nic nie ma na tym otwieraczu.

Comment

• Pietrzak
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2007.05
      • 29

A który to pilsner jest orginał z Pilzna czy licencjonowana podróba KP?

Comment

• kopyr
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        • 2004.06
        • 9475

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedzi
        Otwieracz jest w czarnym pudelku.raczka otwieracza jest czarna reszta srebrna,ale jeden problem na pudelku i na otwieraczu nie ma wogule nazwy,napisu ze to jast od jakiegos piwa.Kapletnie nic nie ma na tym otwieraczu.
        To i lepiej Tak jest bardziej elegancko
        Promocja ma być ogólnopolska, chodzi o wypchnięcie starego PU, zastąpić ma go PU w odświeżonej bezzwrotnej butelce. Dla mnie ten pomysł to porażka, ale ludziom się podobno podoba. Jak pisze KP "bez kaucji, bez kłopotu" Mam nadzieję, ze już niedługo
        blog.kopyra.com

Comment

• ARTHUR
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2004.07
          • 2338

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedzi
          To i lepiej Tak jest bardziej elegancko
          Promocja ma być ogólnopolska, chodzi o wypchnięcie starego PU, zastąpić ma go PU w odświeżonej bezzwrotnej butelce. Dla mnie ten pomysł to porażka, ale ludziom się podobno podoba. Jak pisze KP "bez kaucji, bez kłopotu" Mam nadzieję, ze już niedługo
          Zgodze sie z toba?ale jak to piwo to musi byc chocaz napis na otwieraczu.wiem ze inne piwa tez tak robily znam kilka z zachodu,a dokladnie niemieckie,belgijskie,austria.I nic na to nie mozemy zrobic,a wielka szkoda.

Comment

• kopyr
            • 2004.06
            • 9475

Zgodze sie z toba?ale jak to piwo to musi byc chocaz napis na otwieraczu.wiem ze inne piwa tez tak robily znam kilka z zachodu,a dokladnie niemieckie,belgijskie,austria.I nic na to nie mozemy zrobic,a wielka szkoda.
            Wybacz, ale doprawdy nie potrafię zrozumieć z twojego posta, o co Ci chodzi.
            blog.kopyra.com

Comment

• ARTHUR
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2004.07
              • 2338

Wybacz, ale doprawdy nie potrafię zrozumieć z twojego posta, o co Ci chodzi.
              Sa kolekcionerzy otwieraczy piwnych,a nie innych otwieraczy.Oto mi chodzi ze otwieracz piwny to musi byc z jego nazwa jakie to piwo/a nie bez zadnego napisu,bo takich otwieraczy to jest wbrud,a ile oddalem i wywalimem,ze niebylo nazyw piwa,czy browaru i oto mi chodzi.

Comment

• Pietrzak
                Szeregowy Piwny Łykacz
                • 2007.05
                • 29

To już idą na mega komerchę.Ja licencjonowanej podróbki nie ruszę.Szczególnie jak sobie kupiłem oba i robiłem Crash Testa robiłem ze znajomymi. 4 do 1 z uwagi na wartości znajomymi

Comment

• kopyr
                  • 2004.06
                  • 9475

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pietrzak Wyświetlenie odpowiedzi
                  To już idą na mega komerchę.
                  W pewnym sensie tak. Oni mają gdzieś kolekcjonerów. Otwieracz jest dla szeregowego konsumenta, a raczej nie szeregowego, tylko tego z wyższej półki. A taki nie używa gadżetów reklamowych, bo to obciach. Dlatego dają mu elegancki otwieracz, bez nadruków.
                  Ja licencjonowanej podróbki nie ruszę.Szczególnie jak sobie kupiłem oba i robiłem Crash Testa robiłem ze znajomymi.
                  To rozbijałeś butelki myślałem, że były identyczne (butelki znaczy się).
                  A test to był chyba ślepy, czyli blind test.

Co oznacza ten równoważnik zdania?
                  4 do 1 z uwagi na wartości znajomymi
                  Wyjdzie, że jestem upierdliwym złośliwcem, ale kurde chłopaki ciężko was czasem zrozumieć.
                  blog.kopyra.com

Comment

• Pietrzak
                    Szeregowy Piwny Łykacz
                    • 2007.05
                    • 29

sorka w 5 osób próbowaliśmy oba pilznery ten czeski i tą licencjonowaną podróbkę, i wyszło 4 do 1 na korzyść orginału

Comment

• kopyr
                      • 2004.06
                      • 9475

Oni mają gdzieś kolekcjonerów.
                      W pewnym sensie się myliłem. Otwieracz będzie ciekawym nabytkiem dla kolekcjonerów... ale kapsli. Dlatego, że jest tak skonstruowany, że ich nie niszczy, pomimo klasycznego wyglądu.
                      Także pomimo, że nie sprawia dobrego wrażenia na pierwszy rzut oka, to w użytkowaniu się sprawdza.
                      blog.kopyra.com

Comment

• marian1920
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2003.10
                        • 1333

a gdzie na Śląsku można dostać ten otwieracz??

Comment

• ARTHUR
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2004.07
                          • 2338

Jest tez druga promocja Pilsner Urquell.

Przy zakupie 4 piw otrzymuje sie kufel.

Comment

• marian1920
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2003.10
                            • 1333

Jest tez druga promocja Pilsner Urquell.

Przy zakupie 4 piw otrzymuje sie kufel.
                            a jaki to kufel??

Comment

• ARTHUR
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2004.07
                              • 2338

nie jestem pewien dokladnie,ale jak chcesz wiedziec dokladnie to moge podac ci gdzies za godzine dokladnie,bo wlasnie bede szedl do sklepu po piwko,to odrazu zobacze.

Comment

Przetwarzanie...
                              X