Do butelki 0,5 l Tatry Jasnej Pełnej dodano paczkę orzeszków solonych 20g z Trzebielna, z napisem "Wyłącznie do butelki piwa Tatra". Cena w Wawie, Pańska 65: 2,05 zł.
TATRA Jasne Pełne + orzeszki solone
Collapse
X
-
-
-
Ostatnia zmiana dokonana przez adam16; 2007-07-04, 18:55.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
Na pewno Lipawa ( bo tak brzmi polska nazwa tego miasta) zasługuje na nieco więcej niż pospieszne przemykanie z parasolem w ręce przez uliczki, jak to miało miejsce w moim przypadku. Niestety trafiłem na mały armagedon pogodowy i musiałem bardzo zawęzić tamtejsze peregrynacje. Z drugiej strony...3 Photos
-
Channel: Łotwa
-
-
Sint Gillis to bardzo przyjemna dzielnica Brukseli. Piękne stare kamienice przy wąskich jednokierunkowych uliczkach i równie wąskich chodnikach, co jednak nie przeszkadza by były obsadzone drzewami, a niektórymi przebiegały dwutorowe linie tramwajowe
. Wszędzie jest w górę lub w dół i to...
-
Channel: Belgia
-
-
Browar restauracyjny poza pełnym turystycznego zgiełku centrum Malmö.
Mieści się w zabytkowej kamienicy, jednak wnętrze znacznie mniej zabytkowe.
Jest tak trochę w stylu amerykańskim, duży miszmasz na wielkiej powierzchni, gdzie centralnym punktem jest olbrzymi bar, za którym jest...-
Channel: Szwecja
2024-08-07, 16:46 -
-
Do Casablanki dotarliśmy w poszukiwaniu piwa z Melicharka. Nie znaleźliśmy go tam, za to odkryliśmy ciekawą knajpę. Jest to multitap, w którym lane są piwa z okolicznych mikrusów, zatem można tam zastać piwo np. z Melicharka właśnie czy Chomouta, my natomiast natrafiliśmy na Náměšták...
-
Channel: Czechy
2018-08-08, 10:33 -
-
Minibrowar znajduje się w centrum stolicy Armenii, niedaleko placu Republiki w otoczeniu nowoczesnych apartamentów i drogich hoteli.
Ściana frontowa to piękny taras z wygodnymi stolikami i z zasuwaną markizą. Tam też jest osobny mały bar u (w czerwcu był nieczynny).
Wnętrze niezbyt...-
Channel: Armenia
2024-07-10, 12:32 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment