W M1 Bytom też resztki były 3 dni temu-nie wiem czy jeszcze dziś coś ostanie.
4x Frater + pokal
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika qberts Wyświetlenie odpowiedziWidzę, że sporo przepłaciłem w Bomi, no ale cóż, tak bywa jak się chce wszystko zrobić na szybko.
W Intermarche ten zestawik jest teraz po 13,39 !Ostatnia zmiana dokonana przez remfire; 2007-07-19, 08:45.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika qberts Wyświetlenie odpowiedziAlbo i nie wstawię bo ktoś zgubił kabel od aparatu...
Tzn do obejrzenia fotek choć do Marche również
Comment
-
-
Jeszcze parę dni temu było w Leclercu w Łodzi za ok. 15 zł
Jak się spisuje ten pokal ?
Przy tej okazji chciałbym się dowiedzieć, czy do piw pszenicznych lepszy jest pokal czy zwężająca się do dołu szklanica?
I co z tą chropowatością na dnie mającą ulepszać pianę? Czy to aby dobry pomysł?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika molly_k Wyświetlenie odpowiedziJest to piwo pszeniczne, smak dla koneserów.
PolecamMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Wykopałem sobie dzisiaj taki 4-pak w słupskim Realu.
4 takie paki wsunięte były na sam koniec najniższej półki regału z piwami (chyba ktoś se schował ).
Aby je dostrzec trzeba było się dobrze nachylić (nawet przyklęknąć). Żadnej informacji na temat ceny.
Cena z kodu wg czytnika 15,95 PLN. Zważywszy, że sam Frater Pszeniczny kosztował 3,98 to kielich w paku jest faktycznie w prezencie. Pszeniczny ma termin do 01.2008, a Podwójny do 06.2008.
Kielich bardzo mi sie podoba, ale szkoda, że dodawany do piw w butelkach 0,5 l nie jest w stanie w sobie pomieścić takiej pojemności .- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Dziś trafiłem w Auchan Wola Park czteropak za 10.99 zł! Cena rewelacyjna, gdyż pojedyńcza butelka kosztuje 3,88. Jednak czteropaki są schowane pod regałami przy kartonach z pojedyńczymi butelkami, nie ma na nie ceny (poznałem ja dopiero na czytniku).
Comment
-
-
Jednak czegoś nie zauważyłem! Kontroli majtek też ale i daty przydatności do spożycia 18.03.2008! Taki byłem z siebie zadowolony że znalazłem te czteropaki, poleciałem szybko do kasy żeby mi nie zabrali. A oni wiedzieli że w prima aprilis tym bez majtek wszystko wcisną! Ale wypiłem i żyję, nawet dobre było!
Comment
-
Comment