Bosman - chusta

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ARTHUR
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.07
    • 2338

Bosman - chusta

Dzisiaj wlasnie zauwazylem w sklepie monopolowym.ze przy zakupie 4 piw Bosmana mozna otrzymac chuste zwiazana z regatami jakie odbeda sie w Szczecinie 4-7 Sierpnia.Chusta jest hranatowa z logo Bosmana i z logo regatat.
  • marian1920
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.10
    • 1333

jakbyś miał taką chustę na zbyciu to daj znać
    p.s. zapalniczki nieaktualne, sorki, ale chustę bym przyjął

Comment

• Pogoniarz
      † 1971-2015 Piwosz w Raju
      • 2003.02
      • 7971

Wiem,że to nie w tym temacie,ale ja przyuważyłem puchy z fullem informujące o tej imprezie.Zmian na etykietach i kontrach jeszcze nie zauważyłem.
      Miałem cichą nadzieję,że wyprodukują coś nowego,na zlot ,a tu tylko jak na razie chusty.
      No cóż obada się jak wygląda.

Prawie jak Piwo
      SZCZECIN

Comment

• karin861
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        • 2006.02
        • 597

hej ARTHUR
        ja zbieram chusty
        sluchaj mam do ciebie pytanko...czy to w kazdym 4-paku jest zafoliowane czy to sie dostaje przy kasie np?
        Bo nie wiem czy np. w takim Auchan czy Carrefourze sie dostanie czy trzeba isc do najblizszego 24h monopolowego dla żuli;p
        pozdrawiam
        Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl

Comment

• karin861
          • 2006.02
          • 597

bylam dzis w REAL'u i tego 4-paka nie widzialam ;/ czy ktos widzial to w jakims konkretnym hipermarkecie czy tylko w jakis osiedlowych monopolowych?
          pozdrawiam
          Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl

Comment

• ARTHUR
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2004.07
            • 2338

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karin861 Wyświetlenie odpowiedzi
            hej ARTHUR
            ja zbieram chusty
            sluchaj mam do ciebie pytanko...czy to w kazdym 4-paku jest zafoliowane czy to sie dostaje przy kasie np?
            Bo nie wiem czy np. w takim Auchan czy Carrefourze sie dostanie czy trzeba isc do najblizszego 24h monopolowego dla żuli;p
            pozdrawiam
            W Hipermarketach nie widzialem tej promocji tylko w sklepach monopolowych i to nie we wszystkich,a co do 4 piw to nie jest czteropak tylko luzem kupowane butelkowe 4 piwa Bosman.A chuste daja oddzielnie i jest ona zafoliowana.

Comment

• karin861
              • 2006.02
              • 597

acha rozumiem... kurde moze gdzies trafie te butelkowe i ta promocje...jak nie to bede liczyc na kochanych "browarbizowcow" ze Szczecina i okolic

Comment

• ARTHUR
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2004.07
                • 2338

Wiec tak juz w niektorych sklepach monopolowach mozna dostan bandamke za 6 piw,a nie jak bylo za 4.
                A jeszcze jedno wszedłem na strone www.bosman.pl i zobaczyłem jeszcze inne nagrody,ale w sklepach ich nie zauwazyłem jak np.
                -torby
                -parawany
                -klapki
                -pilki plazowe

Comment

• karin861
                  • 2006.02
                  • 597

szkoda ze ja nie moge znalezc zadnego takiego sklepu gdzie w wawie sprzedaja Bosmana... moze ktos wie gdzie w stolicy mozna nabyc to szczecinskie cudo ?

Comment

• abernacka
                    Generał Wszelkich Fermentacji
                    🥛🥛🥛🥛
                    • 2003.12
                    • 10863

Nie wiem czy jest w stolicy Intermarche, jeżeli jest to powinien być tam Bosman.
                    Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• karin861
                      • 2006.02
                      • 597

no niestety mimo ze to stolica to nie ma tu Intermarche jest tylko w Mławie...

Comment

• abernacka
                        Generał Wszelkich Fermentacji
                        🥛🥛🥛🥛
                        • 2003.12
                        • 10863

Tak sobie myśłę, ze nawet gdyby był Bosman np. w Mławie to i tak bym nie liczył na promocje związaną z chustami. To jest lokalna promocja a nie ogólnokrajowa.
                        Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• karin861
                          • 2006.02
                          • 597

bardzo mozliwe pozostaje tylko czekac az ktos na allegro wystawi moze

Comment

• ARTHUR
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2004.07
                            • 2338

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedzi
                            Wiec tak juz w niektorych sklepach monopolowach mozna dostan bandamke za 6 piw,a nie jak bylo za 4.
                            A jeszcze jedno wszedłem na strone www.bosman.pl i zobaczyłem jeszcze inne nagrody,ale w sklepach ich nie zauwazyłem jak np.
                            -torby
                            -parawany
                            -klapki
                            -pilki plazowe
                            Znów dzisiaj przeszedłem sie po sklepach monopolpowch i zanlazlem torbe bosmana za 15 piw,a takze w tym sklepie za chuste chcą 8 piw.Tak jak mówilem co sklep to inna liczba piw do kupienia,zeby jakis gadżet otrzymać,Jutro poszukam jeszcze innych gadżetow z tej promocji i dam znac.

Comment

• ARTHUR
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2004.07
                              • 2338

Dzisiaj znalazłem torbe Bosmana za 12 piw

Comment

Przetwarzanie...
                              X