Bosman - chusta

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pogoniarz
    † 1971-2015 Piwosz w Raju
    • 2003.02
    • 7971

Przelazłem przez kilkanaście monopolowych w Śródmieściu/Pogodno/Niebuszewo i znalazłem tylko promocję Warki i zapisy na casting na dziewczynę Bosmana.Normalnie ło so tu chodzi

Prawie jak Piwo
    SZCZECIN

Comment

• ARTHUR
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.07
      • 2338

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedzi
      Przelazłem przez kilkanaście monopolowych w Śródmieściu/Pogodno/Niebuszewo i znalazłem tylko promocję Warki i zapisy na casting na dziewczynę Bosmana.Normalnie ło so tu chodzi
      W sklepach monopolowych musza byc plakaty Bosmana z regatami jakie odbeda sie 4-7 sierpnia i tam znajdziesz te nagrody za kupienie piwa.

Podam Ci kilka namiarow na gadzety Bosmana gdzie mozna dostac za zakupienie piw,oto one:

Boguslawa na przeciwko knajpy bylej KING
      Mieszka I sklep Zrodelko
      Kopernika rog sklep Belweder

Comment

• robox
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.11
        • 8188

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi
        Tak sobie myśłę, ze nawet gdyby był Bosman np. w Mławie to i tak bym nie liczył na promocje związaną z chustami. To jest lokalna promocja a nie ogólnokrajowa.
        Zgadza się, wczoraj byłem w Intermarche w Polkowicach i mimo, że jest tam Bosman czerwony w ofercie, mimo że jest Święto Piwa, to promocji z chustami nie było.
        Z ciekawostek był tylko zestaw Fratera z pokalem, na który się zresztą skusiłem .

Comment

• abernacka
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🥛🥛🥛🥛
          • 2003.12
          • 10863

Jak pojawią się ręczniki barmańskie firmowane logiem Bosmana odrazu pojawię się w Szczecinie
          Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• ARTHUR
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2004.07
            • 2338

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi
            Jak pojawią się ręczniki barmańskie firmowane logiem Bosmana odrazu pojawię się w Szczecinie
            Zapraszam do Szczecina,ale recznikow w tej promocji napewno nie bedzie

Comment

Przetwarzanie...
            X