Przelazłem przez kilkanaście monopolowych w Śródmieściu/Pogodno/Niebuszewo i znalazłem tylko promocję Warki i zapisy na casting na dziewczynę Bosmana.Normalnie ło so tu chodzi
Bosman - chusta
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziPrzelazłem przez kilkanaście monopolowych w Śródmieściu/Pogodno/Niebuszewo i znalazłem tylko promocję Warki i zapisy na casting na dziewczynę Bosmana.Normalnie ło so tu chodzi
Podam Ci kilka namiarow na gadzety Bosmana gdzie mozna dostac za zakupienie piw,oto one:
Boguslawa na przeciwko knajpy bylej KING
Mieszka I sklep Zrodelko
Kopernika rog sklep Belweder
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziTak sobie myśłę, ze nawet gdyby był Bosman np. w Mławie to i tak bym nie liczył na promocje związaną z chustami. To jest lokalna promocja a nie ogólnokrajowa.
Z ciekawostek był tylko zestaw Fratera z pokalem, na który się zresztą skusiłem .
Comment
-
-
Jak pojawią się ręczniki barmańskie firmowane logiem Bosmana odrazu pojawię się w Szczecinie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziJak pojawią się ręczniki barmańskie firmowane logiem Bosmana odrazu pojawię się w Szczecinie
Comment
-
Comment