W łódźkim Leclercu jest promocja Franziskanera: za 17,89zł można kupić czteropak z franciszkanerowską szklanicą do piw pszenicznych. Jak się mi wydaje, w pudełku znajdują się 4 pszeniczne jasne.
Franziskaner - czteropak + szklanka
Collapse
X
-
Oj byłem w tym Leclerku ze dwa dni temu - pozazdrościć wyboru! Ja łyknąłem Schofferhofer 5xpszenica+szklanka 21.9x PLN. Było jeszcze kilka zestawów ale nazw nie pamiętam...Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód... -
Comment
-
Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...Comment
-
-
W Rzeszowie w Auchan czteropak + szklanka 20,99 zł, drożej niż w większych miastach?
Wziąłem bo ta piękna szklanka była mi potrzebna do degustacji... Corneliusa
Ale Franciszek też się nie zmarnuje"Nie każde piwo to Żywiec "- całe szczęście.Comment
-
W sieciach Dako (Piast) jest o wiele droższy - 27 złkoncerniak = prawie jak piwo :D
Ostatnie testy: Minibrowar MajEr z Gliwic!
reklama: Ski Jump Mania - fajna gra przeglądarkowa!
Sonda prezydencka użytkowników GooglePlusComment
Related Topics
Collapse
-
Wydawało mi się, że to piwo było już opisywane... ale nie znalazłem...
5,2% alk.
Aromat - słodowy z tonami ciastkowymi i podpieczonym jabłkiem
Piana - wysoka, trwała z kożuszkiem, zostaje na szkle
Barwa - bursztynowo-herbaciana, wyraźnie zmętniona...-
Channel: Niemcy
-
-
Mam szklankę z Browaru Four Winds, pojemność 0,5l. Chętnie wymienię na etykiety. Oferty proszę na PW.1 Photo
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2022-08-16, 14:46 -
-
Promocja zauważona w sklepie monopolowym.
Przy zakupie 5 różnych piw Okocim ( na plakacie przelicznik dowolny do wpisania ) szklanka 0,5l gratis.
Szklanka bodajże ta https://www.browar.biz/kolekcjonerstwo.php?id=59962 , jak dobrze kojarzę.-
Channel: Promocje piwne
2018-11-22, 09:37 -
-
Może ktoś zbiera egzotyczne szkło? Szklanka chińskiego browaru TSINGTAO. wysokość około 15 cm, prawdopodobnie lata 90. Chętnie wymienię na coś z browaru Dojlidy lub ewentualnie sprzedam....
-
2019-09-04, 21:34 -
-
Drodzy forumowicze,
muszę trochę szafy w domu przeczyścić.
Na sprzedaż, wielki pokal/szklanka Królewskie 1,5L - wydany z 10 lat temu jeśli pamiętam. Szklanka Żywca 0,5L widoczna na zdjęciu nie na sprzedaż - tylko dla oddania proporcji.
Cena za pokal:...-
2017-09-24, 13:36 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment