W łódźkim Leclercu jest promocja Franziskanera: za 17,89zł można kupić czteropak z franciszkanerowską szklanicą do piw pszenicznych. Jak się mi wydaje, w pudełku znajdują się 4 pszeniczne jasne.
Franziskaner - czteropak + szklanka
Collapse
X
-
Oj byłem w tym Leclerku ze dwa dni temu - pozazdrościć wyboru! Ja łyknąłem Schofferhofer 5xpszenica+szklanka 21.9x PLN. Było jeszcze kilka zestawów ale nazw nie pamiętam...Uważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marek-C Wyświetlenie odpowiedziOj byłem w tym Leclerku ze dwa dni temu - pozazdrościć wyboru! Ja łyknąłem Schofferhofer 5xpszenica+szklanka 21.9x PLN. Było jeszcze kilka zestawów ale nazw nie pamiętam...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920 Wyświetlenie odpowiedzia gdize w Katosach jest ten Leclerc? są jeszcze jakieś zestawy ze szklanką??
ten był w Lublinie, ale nazwy ulicy nie znam.
Do LC Katowice zajrzę ok. 14 i skrobnę potem na forum.
W Katowicach LC jest na ul. Jankego, Piotrowice
MarekUważaj co Twoje dziecko robi w internecie - następnym razem zabierze Twój dowód...
Comment
-
-
W Rzeszowie w Auchan czteropak + szklanka 20,99 zł, drożej niż w większych miastach?
Wziąłem bo ta piękna szklanka była mi potrzebna do degustacji... Corneliusa
Ale Franciszek też się nie zmarnuje"Nie każde piwo to Żywiec "- całe szczęście.
Comment
-
-
W sieciach Dako (Piast) jest o wiele droższy - 27 złkoncerniak = prawie jak piwo :D
Ostatnie testy: Minibrowar MajEr z Gliwic!
reklama: Ski Jump Mania - fajna gra przeglądarkowa!
Sonda prezydencka użytkowników GooglePlus
Comment
-
Comment