Też przy zakupie czteropaku w puszlkach piwa Tyskiego za 11:89 otrzymuje sie 1 szklanke z wybrana flaga na niej,a sa do wyboru ANGLIA.NIEMCY.IRLANDIA.HOLANDIA.A na szkalankach jest logo TYSKIEGO napis złoty a także napis Europa wybiera.Szklanka 0,5l
Czteropak Tyskie
Collapse
X
-
Szklanki są w dziale kolekcjonerstwo:
- Angila
- Holandia
- Irladnia
- Niemcy
Szklanki były również do zdobycia na Biesiadach Tyskich.Pozdrawiam Cię !!!!
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfire Wyświetlenie odpowiedziA gdzie można kupić taki czteropak ze szklaneczką ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedziTeż przy zakupie czteropaku w puszlkach piwa Tyskiego za 11:89 otrzymuje sie 1 szklanke z wybrana flaga na niej,a sa do wyboru ANGLIA.NIEMCY.IRLANDIA.HOLANDIA.A na szkalankach jest logo TYSKIEGO napis złoty a także napis Europa wybiera.Szklanka 0,5l
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mafar Wyświetlenie odpowiedziW tej promocji żadnej szklanki z angielską flagą NIEMA
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedziJest bo miałem te cztery rodzaje w ręku!Polakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demony
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mafar Wyświetlenie odpowiedziNIE MA SZKLANKI Z ANGIELSKĄ FLAGĄ !!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mafar Wyświetlenie odpowiedziNIE MA SZKLANKI Z ANGIELSKĄ FLAGĄ !!
I dalej mozna kupic,ale tylko szklanke z flaga niemiecka.
e-maila podaj na PW
Comment
-
-
Chłopie ale ty ciężko chwytaszBirofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika franekf Wyświetlenie odpowiedziChłopie ale ty ciężko chwytasz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bolek1970 Wyświetlenie odpowiedziNo to , kto pierwszy napisze, jak wyglada flaga angielska ???Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
Comment
-
Comment