Kolejna promocja smsowa.
Dębowe - Delektuj się smakiem potrójnej wygranej
Collapse
X
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doodeck Wyświetlenie odpowiedziWłaśnie listonosz przyniósł mi szklankę.
Nie jest to typowa szklanka "Dębowe Mocne"
Fotka niebawem.
Comment
-
-
Już dawno wrzuciłem
Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedziJa wysłałem już 12 sms po 3 razy każdy i nic nie wygrałem.
Trzeba grać by wygrywać.
Ja zabawilem się wczoraj w tą dziecinadę i co usłyszalem na SMS ?
O godzienie 20.31, że bylem blisko ale mam jeszcze dwie próby !
O godz. 21.04, że było bardzo gorąco ale mam grać o 21.30 i wygrać , więc zagrałem na jeden kapsel jeszcze raz i nie otrzymałem odpowiedzi - chyba wygrałem zestaw wypoczynkowy !?
Wasze !
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BIROFIL Wyświetlenie odpowiedziDla mnie ta promocja to jedne wielkie oszustwo,wysłałem około 10 sms,to nie była nawet jedna sekunda po godz 20:30 ani jednej szklanki na 10 prób to gdzie tu grać o kino domowe czy ten zestaw wypoczynkowy
Jednak konkursy sms nie są dla zwykłych ludzi, bo siedzą spece i wysyłają sms'y seriami z serwera poprzez komp- wystarczy wejść na stronę i poczytać co nie co-oczywiście system jest ściśle tajny, ale ludzie wygrywają (prześledz sobie forum o Dębowym czy Tyskim. gdzie z tyskiego gość wygrał 100tyś EURO bo miał czas odpowiedzi na pytanie 1 tysięcznej sekundy, lub samego Dębowego, gdzie w pierwszym dniu zabawy dwie osoby z forum wygrało kina domowe-to świadczy o całym "profesjonalnym"podejściu do konkursów SMS, gdzie zwykły konsument może tylko wielkim cufalem wygrać nawet samą zwyklł szklankę).Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedzigdzie zwykły konsument może tylko wielkim cufalem wygrać nawet samą zwyklł szklankę).
A i już zakończony konkurs Carlsberga zaowocował kilkoma piłkami i czapkami.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2 Wyświetlenie odpowiedziTrzeba, oj trzeba !
Ja zabawilem się wczoraj w tą dziecinadę i co usłyszalem na SMS ?
O godzienie 20.31, że bylem blisko ale mam jeszcze dwie próby !
O godz. 21.04, że było bardzo gorąco ale mam grać o 21.30 i wygrać , więc zagrałem na jeden kapsel jeszcze raz i nie otrzymałem odpowiedzi - chyba wygrałem zestaw wypoczynkowy !?
Wasze !
To jest po prostu wielka sciema z tym konkursem. Identyczny był ostatni z Tyskiego.
Powiem napewno nie wygrałeś.
Comment
-
Comment