ostatnio zauważyłem dosc sporo bilboardów właśnie z reklamą Vademecum Tyskiego. Czy ktoś wie coświęcej na ten temat??
Vademecum Tyskie
Collapse
X
-
jeśli mnie wzrok nie myli, na zdjęciu okładki jest... Michael Jackson- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mickey Wyświetlenie odpowiedzino bez jaj, Michael to to jest, ale chyb nie Jackson.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzijeśli mnie wzrok nie myli, na zdjęciu okładki jest... Michael Jackson
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mickey Wyświetlenie odpowiedzino bez jaj, Michael to to jest, ale chyb nie Jackson.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzijeśli mnie wzrok nie myli, na zdjęciu okładki jest... Michael Jackson
Mijam codziennie taki billboard w drodze do domu z pracy.
Zresztą uwagę moją przyciągnął napis Jackson - ciekawe dlaczego?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mickey Wyświetlenie odpowiedziok, wybaczcie wielce moją ignorancję. przyznaję, przede mną jeszcze wiele do odkrycia. [mam nadzieję, że pomożecie.]
ps. Arthur, odpiszę za jakiś czas.
Comment
-
-
Własnie w TV podczas reklamy tyskiego powiedzieli, że książka będzie do nabycia z "Gazetą Wybiórczą" 26 października.Last edited by biermann; 2007-10-08, 19:28."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920 Wyświetlenie odpowiedzidokładnie, 26 października z Wyborczą, też widziałem tę reklamę przed chwilą
Jo tyżPozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
Comment