Już ksiazke Vademecum piwa mam kosztuje 1,50i jest w prezencie do Gazety Wyborczej.
Vademecum Tyskie
Collapse
X
-
Wykorzystywanie autorytetu Jacksona to cynizm w czystej postaci. Zaserwowano trochę podstawowych informacji na temat piwa, które napisane być mogły przez każdego trochę mocniej zainteresowanego tematyką. Połowa książki firmowana jest nazwiskiem niejakiego p. Kantora (który zapewne poradziłby sobie z partiami autoryzowanymi przez Jacksona). I w tym wszystkim tak naprawdę dziwię się mistrzowi że firmuje(firmował) swoim nazwiskiem wydawnictwo sponsorowane przez KP.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Dziwię się, że ktoś oczekiwał wyczerpującego, obszernego i profesjonalnego kompendium za darmo, przy tym sponsorowanego przez Tyskie a zarazem do bólu obiektywnego.
Myślę, że wydanie tej publikacji w takim nakładzie przyniesie popularyzacji piwa i kultury jego picia więcej pożytku niż szkody, a że nie jest ona skierowana do naszych Forumowiczów, to chyba nic zaskakującego.
Nie znam się na problematyce praw autorskich, ale wydaje mi się, że Michael Jackson, albo jego spadkobiercy musieli co najmniej zaakceptować kształt ksiażki podpisanej jego nazwiskiem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedzi... i jest w prezencie do Gazety Wyborczej.
Comment
-
-
A ja nie dostalem nic ;/ Kupilem Wyborcza z filmem i o ksiazce nikt nie wspomnial. W sumie moglem zapytac, ale troche to nie w porzadku.
PozdrawiamWina owocowe - Forum winiarskie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi Wyświetlenie odpowiedziDziwię się, że ktoś oczekiwał wyczerpującego, obszernego i profesjonalnego kompendium za darmo, przy tym sponsorowanego przez Tyskie a zarazem do bólu obiektywnego...BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika holee Wyświetlenie odpowiedziA ja nie dostalem nic ;/ Kupilem Wyborcza z filmem i o ksiazce nikt nie wspomnial. W sumie moglem zapytac, ale troche to nie w porzadku.
PozdrawiamMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Dreamer Wyświetlenie odpowiedziOczywiście nieprzypadkowo wszystkie kapselki na okładce książki to piwne osiągnięcia SABMilera
Comment
-
Comment