Nowa promocja Tyskie Rusza od 2 listopada do 31grudnia 2007. Bedzie trzeba zbierac kody z pod kapsli lub zawleczek. Mozna wygrac za 1 SMS-a co 1 godzine Nawigator GPS Mio DigiWalker C520 z piwnym przewodnikiem (ciekawe co to jest) 10 beczek piwa Tyskie 5l. Albo za 10 SMS-ów grę PC Beer Tycoon. Jest ich 200000
Odkryj z Tyskim piwną Europe!
Collapse
X
-
Phiii, tylko tyle za dobrowolne poddanie sie ... eutanazji?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Semper_Fidelis Wyświetlenie odpowiedziNagroda gwarantowana przy zakupie piwa butelkowanego - nowa etykieta. Spożycie zawartoci butelki nieobowišzkowe .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedziJa już zauważyłem z tym konkursem trzy inne etykiety tylnie.tzn,sa trzy rodzaje etykiet narazie co zdołałem zauważyć w sklepach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wassup007 Wyświetlenie odpowiedziNowa promocja Tyskie Rusza od 2 listopada do 31grudnia 2007. Bedzie trzeba zbierac kody z pod kapsli lub zawleczek. Mozna wygrac za 1 SMS-a co 1 godzine Nawigator GPS Mio DigiWalker C520 z piwnym przewodnikiem (ciekawe co to jest) 10 beczek piwa Tyskie 5l. Albo za 10 SMS-ów grę PC Beer Tycoon. Jest ich 200000
Beer Tycoon - grał w to ktos ? ja właśnie ściągam ...jeżeli gra jakościowo przypomina ,,piwo'' to chyba nie warto
Comment
-
Comment